Προπονητικά καμπ σε Λίμνη Ευβοίας, Λευκάδα και Λαύριο

Τρία προπονητικά καμπ στις κατηγορίες Οπτιμιστ και ILCA 4 (πρώην Λέιζερ 4,7) διοργανώθηκαν ενόψει των Περιφερειακών Πρωταθλημάτων.

Συγκεκριμένα έγιναν στον Ν.Ο Λίμνης Ευβοΐας για τους αθλητές και τις αθλήτριες της Κεντρικής Ελλάδας, στον Ν.Ο Λευκάδας για τους ιστιοπλόους της Δυτικής Ελλάδας και των Ιονίων Νήσων και στον Ν.Α.Ο. Λαυρεωτικής για την Περιφέρεια Ευβοϊκού.

Αυτά τα καμπ εντάσσονται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας για το 2022 με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος και την ανακάλυψη ταλέντων πάνω στα οποία θα στηριχθεί το αύριο της ελληνικής ιστιοπλοΐας.

Στην κάθε Περιφέρεια ορίστηκαν καταρτισμένοι προπονητές των κλάσεων, κριτής κανονισμών και γυμναστής που πραγματοποίησαν τα καμπ με συγκεκριμένο πρόγραμμα προπονήσεων.

Τα προπονητικά καμπ αποτελούνται από τέσσερα μέρη που είναι προπόνηση στη θάλασσα, θεωρία με επίδειξη βίντεο, γυμναστική και κανονισμοί ιστιοπλοΐας.

Στον Ν.Ο Λίμνης Ευβοΐας έλαβαν μέρος 54 ιστιοπλόοι, στον Ν.Ο. Λευκάδας 50 και στον Ν.Α.Ο. Λαυρεωτικής 35 ιστιοπλόοι των Οπτιμιστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.