Κάντιθ-Ατλέτικο 1-4: Την “πλήρωσε” η Κάντιθ

Μία νίκη στα τελευταία 4 ματς μετρούσαν οι "ροχιμπλάνκος" που προέρχονταν από την εντός έδρας ήττα από τη Μίλαν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η νίκη αποτελούσε μονόδρομο για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, απέναντι στην Κάντιθ που δεν είχε νίκη στο γήπεδο της. Η πρωταθλήτρια Ισπανίας δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, καθώς η Κάντιθ ήταν πολύ καλά οργανωμένη αμυντικά και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν υπήχε τελική στην εστία από τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη μετά το γκολ που πέτυχε ο Λεμάρ στο 56΄, η ομάδα οτυ Ντιέγκο Σιμεόνε κυριάρχησε και στο τελευτάιο 20λεπτο επιτεύχθηκαν τέσσερα γκολ. Το 0-2 από τον Γκριεζμάν στο 70ο λεπτό, το 0-3 από τον Άνχελ Κορέα στο 76΄, μόλις τρία λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, μείωσε με απίθανο τρόπο η Κάντιθ στο 86, όταν ο Λοζάνο προσπάθησε να βγάλει μία σέντρα, η μπάλα κόντραρε στον Καράσκο, παίρνοντας περίεργη τροχιά, με τον Όμπλακ να μην μπορεί να διώξει τη μπάλα, αλλά δευτερόλεπτα αργότερα, άλλη μία αλλαγή του Σιμεόνε, ο Κούνια έγραψε το τελικό 4-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.