Ολυμπιακός: Ψάχνει την όγδοη νίκη στο Μιλάνο

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο εκτός έδρας και ψάχνει την όγδοη φετινή του νίκη στην Euroleague (21:30 Novasports Prime).

Οι “ερυθρόλευκοι” προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και θέλουν να πανηγυρίσουν την πρώτη εκτός έδρας επιτυχία τους στη φετινή Euroleague. Μέχρι στιγμής, οι Πειραιώτες μετρούν τέσσερις ήττες, σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ταξίδεψε με 7-4 νίκες στο Μιλάνο και θα βρει απέναντί της την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα, η οποία βρίσκεται στο 8-3.

Ο Έλληνας κόουτς θα έχει διαθέσιμο τον Κουίνσι Έισι, ο οποίος ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα, που τον ταλαιπώρησε. Ο Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει στον Μιχάλη Λούντζη, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση της εθνικής Ελλάδος. Από την πλευρά των γηπεδούχων, δε θα αγωνιστεί ο τραυματίας Ντίνος Μήτογλου, ενώ επιστρέφει στη διάθεση του Μεσίνα ο Μάλκολμ Ντιλέινι.

Αυτή θα είναι η 24η αναμέτρηση των δυο ομάδων, με τον Ολυμπιακό να μετράει 15 νίκες στα προηγούμενα ματς. Επί ιταλικού εδάφους, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν πέντε νίκες και η Αρμάνι Μιλάνο έξι. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία) και Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.