Βίρτους – Βαλένθια 96-97: Γύρισε από την κόλαση (hls)

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι που είχε όμορφο θέαμα, αλλά και ανατροπές, η Βαλένθια έστειλε μήνυμα ανάκαμψης κερδίζοντας μέσα στη Μπολόνια την Βίρτους με 97-96.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο οι Ιταλοί με μπροστάρη τον Μίλος Τεόντοσιτς έκανε στο παρκέ ότι ήθελαν και βρέθηκαν, όχι μία αλλά δύο φορές να έχουν διαφορές είκοσι πόντων. Στο δεύτερο μισό της δεύτερης περιόδου, ωστόσο, η Βαλένθια απλά άρχισε να παίζει λίγο καλύτερα στην άμυνα και να αναγκάζει τους γηπεδούχους σε εύκολα λάθη. Ο Γουίμς, ωστόσο, μαζί με τον Τεόντοσιτς και τον Μπελινέλι, είχαν απαντήσεις και το ημίχρονο τελείωσε με την Βίρτους να είναι μπροστά 57-45.

Η Βαλένθια που βάση της εικόνας της έπρεπε να πάει στα αποδυτήρια με μεγαλύτερη διαφορά, άρχισε να εμφανίζεται στο παρκέ από το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου κι έπειτα. Ο Πρέπελιτς πήρε μπρος Βαν Ρόσομ και Ριβέρο τον ακολούθησαν, ενώ σα να ξύπνησε στην επανάληψη ήταν κι ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς. Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι, η Βαλένθια πήρε προβάδισμα λίγο πριν το φινάλε, ήταν ψύχραιμη σε όσες βολές κλήθηκε να εκτελέσει και παρά τις ηρωικές προσπάθειες του Μίλος Τεόντοσιτς, οι Ισπανοί κατάφεραν να κερδίσουν την αναμέτρηση.

ΤΑ HIGHLIGHTS:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.