Μπαρτζώκας: «Η Φενέρ έχει αδυναμίες και πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε» (vid)

Το μήνυμα του Έλληνα τεχνικού για την εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, που θα απολαύσετε αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports (28/10, 21:00).

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μπαρτζώκας σημείωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports πως:

«Έχασε τα δύο τελευταία ματς στην κατοχή η Φενέρμπαχτσε, αλλά απέδειξε πως έχει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ της. Εμείς πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη ένταση στην άμυνα. Είναι προφανές πως είχαμε στο μυαλό μας ότι θα κερδίσουμε όπως και να έχει με την Άλμπα. Επιθετικά είχαμε γενικά ένα καλό παιχνίδι, αλλά στην άμυνα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Η Φενέρ έχει πολύ ταλέντο με μέγεθος στη ρακέτα, με παίκτες όπως ο Μπούκερ και ο Βέσελι. Φυσικά όμως έχουν και αδυναμίες τις οποίες πρέπει να τις εκθέσουμε στο γήπεδο».

Για την παρουσία του Βέσελι: «Δεν μπορείς να σταματήσεις έναν παίκτη. Θα κοιτάξουμε σε τέσσερις-πέντε τομείς να φτιάξουμε το πλάνο μας και να τους περιορίσουμε. Αν δεν είσαι πνευματικά έτοιμος και σκληρός χάνεις από τον οποιοδήποτε στην Ευρωλίγκα».

Για το 2-4 ρεκόρ της Φενέρ και την εκπληκτική παρουσία της στην άμυνα: «Και τα δύο αυτά γεγονότα ισχύουν. Πολύ καλή ομάδα στην άμυνα με προτερήματα και πρέπει να διαμορφώσουμε την τακτική μας πάνω σε αυτή. Πρέπει να έχουμε γρήγορες αποφάσεις και επιλογές ώστε να τα καταφέρουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.