Παναθηναϊκός: Έχει την ευκαιρία του στη Βιτόρια

Ο Παναθηναϊκός απέδειξε κόντρα στη Φενέρ και με τη νίκη του, αλλά και με την εμφάνισή του πως έχει προβλήματα, αλλά είναι διαχειρίσιμα και προϊόντος του χρόνου θα είναι ολοένα και καλύτερος.

Από την άλλη η Μπασκόνια στα δικά της δύο πρώτα παιχνίδια, έχει δείξει προβλήματα που μοιάζουν δομικά. Η συγκεκριμένη συγκυρία δίνει στους “πράσινους” πολύ καλές πιθανότητες στη σημερινή αναμέτρηση.

Η Μπασκόνια θα συνεχίσει να έχει σημαντικές απουσίες. Μπορεί με τον Μπάλντγουιν να βρέθηκε λύση και να αποκαταστάθηκαν, έστω κι εικονικά οι σχέσεις του με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, όμως ο Άλεκ Πίτερς παραμένει εκτός όπως κι ο Ραϊέστε.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη έχει να διαχειριστεί κάποιες ενοχλήσεις του Παπαγιάννη στην μέση, στον οποίο ωστόσο έχει αποφασιστεί να γίνει ένεση και να είναι κανονικά στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη.

Αγωνιστικά η ελληνική ομάδα πρέπει να τηρήσει έναν κανόνα που αποζητούν να τηρούν όλες οι ομάδες που αντιμετωπίζουν την Μπασκόνια. Να της χαλάσουν το γρήγορο – τρανζίσιον παιχνίδι και να την αναγκάσουν να παίξει περισσότερο από όσο θέλει, πέντε εναντίον πέντε. Την ίδια στιγμή όποιος καταφέρει να χτυπήσει εκείνος γρήγορα την άμυνα της ισπανικής ομάδας, τόσο περισσότερο ανεβάζει τις δικές του πιθανότητες για νίκη.

Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα που στηρίζεται αρκετά και στο μακρινό σουτ. Ως τώρα δεν το έχει βρει, αλλά παίζει στην έδρα της και πρέπει να δείξει αντίδραση, μετά από μία εκτός και μία εντός έδρας ήττα. Την περασμένη αγωνιστική η Αρμάνι την κράτησε στο σπίτι της στους 64 πόντους κι αυτό αν μη τι άλλο είναι μια σοβαρή ένδειξη για το πόσο άσχημα ξεκίνησαν οι Βάσκοι.

Ένας Νέντοβιτς όπως την περασμένη εβδομάδα κι ένας Παπαπέτρου στα γνωστά του επίπεδα, παντού δηλαδή στο γήπεδο, ίσως και να αρκούν στον Παναθηναϊκό απόψε. Η Μπασκόνια είναι σε μια καλή ευκαιρία τη δεδομένη στιγμή για μια σημαντική εκτός έδρας νίκη, που στην πορεία της διοργάνωσης μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντική…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.