ΑΕΚ: Με αυτοπεποίθηση για το διπλό στην Κρήτη

Η ΑΕΚ πέρασε μια εβδομάδα πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας μετά το 3-0 επί του Ιωνικού, όμως ο Μιλόγεβιτς γνωρίζει πως πρέπει να μείνουν ταπεινοί οι παίκτες του για να κερδίσουν τον ΟΦΗ.

Η αυτοπεποίθηση στο “στρατόπεδο” της ΑΕΚ είναι ανεβασμένη μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στο Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα στον Ιωνικό, όμως ο Μιλόγεβιτς την εβδομάδα που διανύσαμε με επαναλαμβανόμενες ομιλίες επιχείρησε να προσγειώσει άπαντες ενόψει της συνέχειας.

Βελτίωση και συνέχεια

Εναντίον του Ιωνικού ήταν πασιφανές ότι στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε θέματα ανασταλτικά, ο Μιλόγεβιτς τα αντιλήφθηκε και κατά κάποιο τρόπο τα περίμενε διότι η ομάδα δεν είναι ακόμα στο 100% ετοιμότητας. Αυτό που μετράει για τον Σέρβο είναι η αποτελεσματικότητα και τα αποτελέσματα της Ένωσης στο ξεκίνημα, καθώς στο τέλος της μέρας αυτά μένουν και μετράνε.

Ο Μιλόγεβιτς θέλει παιχνίδι με παιχνίδι να βλέπει βελτίωση στο παιχνίδι της ΑΕΚ, φυσικά πάντα συνοδευόμενη από τη νίκη. Το ματς με τον ΟΦΗ, που θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο θα έχει έναν επιπλέον βαθμό δυσκολίας και οι “κιτρινόμαυροι” θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και αποφασισμένοι εάν θέλουν να φύγουν με τη νίκη.

Οι σκέψεις του Μιλόγεβις

Από το βράδυ της Παρασκευής έχετε διαβάσει στο Novasports.gr τις πιθανές σκέψεις και δοκιμές του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο Πέτρος Μάνταλος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και είναι στην αποστολή, ωστόσο δύσκολα θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, ενώ εκτός έμεινε ο Κώστας Γαλανόπουλος και ο Μιλάντ Μοχαμάντι.

Ο Σέρβος προπονητής σκοπεύει να παρατάξει την ΑΕΚ με 4-1-4-1 σε μια προσπάθεια να δέσει καλύτερα τις δύο γραμμές, άμυνα και κέντρο και να περιορίσει τη δράση του ΟΦΗ από τον άξονα.

Ο Στάνκοβιτς θα παραμείνει κάτω από τα γκολποστ, ενώ αλλαγή δεν θα υπάρχει ούτε στην τετράδα της άμυνας, με τον Χατζισαφί αριστερά, τον Μισελέν δεξιά και τους ΤζαβέλλαΒράνιες στο κέντρο της άμυνας.

Στη θέση “6” θα συνεχίσει ο Νταμιάν Λε Ταλέκ, με τους Τσούμπερ και Σιμάνσκι να είναι κεντρικά χαφ και τους ΆμραμπατΓκαρσία στα φτερά, ενώ ο Αραούχο θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.