ΠΑΣ Γιάννινα: Πλάνο για ΠΑΟΚ με Κάργα, Μορέιρα (pic)

Κανονικά υπολογίζει ο Ηρακλής Μεταξάς τους Γιάννη Κάργα και Αχμάντ Μέντες Μορέιρα για τον αγώνα της Τούμπας (12/9) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, όπως και τους διεθνείς Σάλιακα, Μιλιντσεάνου, Λιάσο και Λώλη, που επέστρεψαν

Στο σχεδιασμό που κάνει ο Ηρακλής Μεταξάς για τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος της Super League 1 της σεζόν 2021-2022, που θα δώσει την ερχόμενη Κυριακή (12/9) ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, υπολογίζει κανονικά τους Γιάννη Κάργα, Αχμάντ Μέντες Μορέιρα, Μανώλη Σάλιακα, Άγγελο Λιάσο, Αλέξανδρο Λώλη και Νικολάε Μιλιντσεάνου.

Σε ό,τι αφορά στον Κάργα, όπως διευκρινίστηκε από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ο παίκτης έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ερχόμενο ματς με τους “ασπρόμαυρους”, καθώς η κόκκινη κάρτα που είδε στο φιλικό με τον Άρη δεν του απαγορεύει να αγωνιστεί. Θα ίσχυε κάτι τέτοιο, αν το φιλικό ήταν διεθνές.

Ο Μορέιρα επέστρεψε στα Γιάννινα από τη Γουινέα, όπου ήταν εγκλωβισμένος όπως κι οι άλλοι διεθνείς με την Εθνική ομάδα της χώρας, λόγω του πραξικοπήματος που έγινε εκεί. Από την Παρασκευή (10/9) θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή του και μάλιστα, όπως φαίνεται από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, είναι… ορεξάτος να αρχίσει να αγωνίζεται.

Οι Σάλιακας, Λιάσος, Λώλης και Μιλιντσεάνου ολοκλήρωσαν αισίως τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες, όπου είχε κληθεί έκαστος, και είναι από την Πέμπτη (9/9) στα Γιάννινα. Από την Παρασκευή (την Πέμπτη έτσι κι αλλιώς η ομάδα είχε ρεπό και δεν προπονήθηκε) θα τεθούν κι αυτοί στη διάθεση του προπονητή της ομάδας.

Προβλήματα τραυματισμών αντιμετώπισαν το τελευταίο διάστημα οι Δημήτρης Καραγιάννης και Φαμπρίτσιο Μπρένερ. Ο δεύτερος, πάντως, αναμένεται από την Παρασκευή να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και να μπει κι αυτός στο σχεδιασμό για την αναμέτρηση της Τούμπας, με τον ΠΑΟΚ.

Εξωαγωνιστικά, ο Κωνσταντίνος Περιστερίδης δικαιώθηκε την Πέμπτη από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, σχετικά με προσφυγή που έκανε κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, διεκδικώντας χρήματα από μείωση συμβολαίου που του είχε γίνει, την περίοδο της πρώτης καραντίνας λόγω του κορωνοϊού. Όπως ανακοινώθηκε από το αρμόδιο δικαστικό όργανο: “Υποχρεώνει την εκκαλούσα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 να καταβάλει στον εφεσίβλητο ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Περιστερίδη του Δημητρίου το ποσό των έξι χιλιάδων τετρακοσίων τριάντα πέντε ευρώ και πενήντα λεπτών (6.435,50), νομιμοτόκως”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.