ΑΕΚ: Τα πρώτα μηνύματα που στέλνει ο Γέβτιτς (pics, vids)

O Ντάρκο Γέβιτς αποτέλεσε την τελευταία κανονική μεταγραφή της ΑΕΚ και τα πρώτα μηνύματα που στέλνει ο Ελβετός είναι άκρως ενθαρρυντικά για το "κιτρινόμαυρο" μέλλον του.

Στο ποδόσφαιρο, προπονητές και παίκτες κρίνονται εκ του αποτελέσματος και των εμφανίσεων που πραγματοποιούν στα επίσημα παιχνίδια.

Για την ώρα, τα περισσότερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ δεν έχουν επίσημο παιχνίδι στα πόδια τους ή και αν έχουν αυτά τείνουν να ξεχαστούν, ενώ κάποια από τα νέα πρόσωπα που αποκτήθηκαν για να κάνουν τη διαφορά δεν τα ‘χουμε παρακολουθήσει ούτε σε φιλικό παιχνίδι.

Ήρθε για να δώσει λύσεις μεσοεπιθετικά

Ένας εξ αυτών είναι ο Ντάρκο Γέβτιτς, ο οποίος ουσιαστικά αποκτήθηκε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ως δανεικός από την Ρούμπιν Καζάν για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς από την Ένωση.

Ο Ντούσαν Γέβτιτς στην πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα της ΑΕΚ. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο 28χρονος Ελβετός επιτελικός μέσος είναι ένας ποδοσφαιριστής που τα τελευταία χρόνια έχει γεμάτες σεζόν και δεν ήρθε στην ΑΕΚ επειδή δεν υπολογιζόταν από τη Ρωσική ομάδα, αλλά γιατί κάποιος έπρεπε να αποχωρήσει προκειμένου να ανοίξει θέση ξένου.

Όπως και να ‘χει, η κίνηση των ανθρώπων της ΑΕΚ αξιολογείται θετικά και άπαντες πλέον περιμένουν να δουν τα ποιοτικά χαρίσματα που έχει στο παιχνίδι του ο Γέβτις να κάνουν τη διαφορά στο δημιουργικό κομμάτι των “κιτρινόμαυρων” και συνάμα να δώσει επιπλέον κίνητρο και ανταγωνισμό στον Πέτρο Μάνταλο.

Κλασικό δεκάρι με εξαιρετικά στημένα

Ο Ντάρκο Γέβτιτς άρχισε προπονήσεις με την ΑΕΚ από την περασμένη Πέμπτη, όταν και έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα κιτρινόμαυρα. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς τον έριξε σταδιακά στο πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας και ουσιαστικά η πρώτη γεμάτη προπόνηση του Ελβετού ήταν το πρωί της Κυριακής.

Ο 28χρονος Ελβετός, στο οικογενειακό διπλό που έγινε στα Σπάτα την Κυριακή έδειξε πολλά καλά στοιχεία, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και φυσικά τον Σέρβο τεχνικό να περιμένουν να τον δουν πως θα συμπεριφερθεί και σε επίσημο παιχνίδι.

Τα πρώτα μηνύματα που στέλνει ο Γέβτιτς, είναι άκρως ενθαρρυντικά, καθώς όλοι μιλούν για έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετικά τεχνικά χαρίσματα. Πρόκειται για ένα κλασικό δεκάρι που θέλει να έχει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία του παιχνιδιού, διαθέτει πολύ καλές μεταβιβάσεις και επαφές με τη μπάλα, καλό αριστερό πόδι που δεν διστάζει να το χρησιμοποιήσει σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται, ενώ και τα χτυπήματά του στις στατικές φάσεις μπορούν να αποδειχθούν καθοριστικά στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Ο Γέβτιτς με βάση όσα έχει δείξει στις πρώτες ημέρες του στα Σπάτα, επαναλαμβάνουμε ότι, μπορεί να αποδειχθεί κομβικός παίκτης στο παιχνίδι της Ένωσης και παράλληλα να δώσει ώθηση και ελευθερία στον Μάνταλο να παρουσιάσει στο γήπεδο τις πραγματικές του ικανότητες, απαλλαγμένος από άγχος και πίεση.

Όλα αυτά βέβαια, θα πρέπει και θα περιμένουμε να τα δούμε στον αγωνιστικό χώρο, με την αρχή να γίνεται την Κυριακή στον αγώνα με τον Ιωνικό στο Ολυμπιακό Στάδιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.