ΠΑΟΚ: Άνοιξε «πόρτα» με τη «Γηραιά Αλβιώνα»

Η πώληση του Χρήστου Τζόλη στη Νόριτς είναι η δεύτερη του «Δικεφάλου» σε διάστημα έξι μηνών και μάλιστα η πλέον ακριβή στην ιστορία του συλλόγου!

Στο δρόμο που χάραξε τον περασμένο Δεκέμβριο ο Δημήτρης Γιαννούλης φεύγοντας από τον ΠΑΟΚ με προορισμό τη Νόριτς, βαδίζει πλέον και ο Χρήστος Τζόλης.

Μετά από σωρεία διαπραγματεύσεων με την αγγλική ομάδα, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» ήρθαν σε συμφωνία για την παραχώρησή του 19χρονου διεθνή επιθετικού έναντι 13,5 εκατομμυρίων ευρώ (σ.σ. ποσό μεταγραφής και μπόνους), συν ποσοστό μεταπώλησης που υπερβαίνει το 17%.

Πρόκειται για την πλέον δαπανηρή μεταγραφή στην ιστορία της αγγλικής ομάδας, που έχοντας αποκτήσει τον Γιαννούλη, αποφάσισε την επανασύνδεση του διδύμου της πλευράς που έκανε «θραύση» στον ΠΑΟΚ.

Μέχρι τώρα η μεγαλύτερη πώληση του «Δικεφάλου» ήταν αυτήν του Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ έναντι δέκα εκατομμυρίων ευρώ. Ο Σέρβος επιθετικός όμως δεν ήταν προϊόν των Ακαδημιών της ομάδας. Μια ιδιαίτερη κατηγορία, από τις πωλήσεις των παικτών που την πλαισιώνουν να έχει προκύψει ένα ποσό που υπερβαίνει πλέον τα είκοσι εκατομμύρια ευρώ!

Δεν είναι μυστικό όμως πως κάθε χρόνο η ομάδα του Ιβάν Σαββίδη επενδύει σημαντικότατα ποσά στα τμήματα υποδομών κάτι πλέον που αποδίδει και με το παραπάνω. Αλλά δεν είναι μόνον αυτό. 

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ άνοιξε «πόρτα» με την Αγγλία. Το όνομά του ακούγεται πλέον περισσότερο και ως ομάδα μπαίνει στα μπλοκάκια των ανθρώπων των βρετανικών ομάδων για τις δυνατότητές της αλλά και για τις συνθήκες ανάπτυξης ποδοσφαιριστών με τις προοπτικές που δημιουργούνται για την περαιτέρω πορεία τους.

Εξέλιξη που θα εξαργυρώσει η ομάδα βραχυπρόθεσμα αν κι όταν αποφασίσει να προσεγγίσει κάποια αγγλική ομάδα εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για κάποιον ποδοσφαιριστή της ενώ ταυτόχρονα καθιερώνει την παρουσία του στα ραντάρ αυτών για τη «φλέβα χρυσού» που έχει αναπτύξει ο «Δικέφαλος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.