Στο Παρίσι για το απωθημένο!

Μήπως τελικά η δουλειά του Ποτσετίνο δεν είναι όση εύκολη φαίνεται; Για να ρωτήσει και τον Ντεσάν τι γίνεται με τις βεντέτες...

Ο Σέρχιο Ράμος, δέκατος Ισπανός ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Παρί, έχει μια και μοναδική αποστολή στο Παρίσι. Την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρωτάθλημα πήραν κι άλλοι.

Ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ ξέρει πολύ καλά τη διαδρομή προς την ευρωπαϊκή κορυφή. Μετράει ήδη τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ, πέντε πρωταθλήματα Ισπανίας, δυο Κύπελλα, τέσσερα Σούπερ Καπ, τρία ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, τέσσερα παγκόσμια Κύπελλα συλλόγων. Και δυο ευρωπαϊκά με την Ισπανία και ένα Παγκόσμιο. Συλλέκτης τίτλων. Και σκόρερ.

Στη γαλλική πρωτευούσα, την οποία επέλεξε ουσιαστικά για να κλείσει την καριέρα του, απορρίπτοντας πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι, ξανασμίγει η παλιοπαρέα της Ρεάλ. Χακίμι, Ντι Μαρία, Ράμος, Σαράμπια πέρασαν από τη Μαδρίτη. Τώρα καλούνται να συνεργαστούν υπό τον Ποτσετίνο για το παραπάνω βήμα. Το Τσάμπιονς Λιγκ. Το απωθημένο της ομάδας.

Οι Ισπανοί στο Παρίσι:

Ενρίκε Ντε Λούκας
Μικέλ Αρτέτα
Κριστόμπαλ
Χεσέ
Γιούρι Μπερσίς
Χουάν Μπερνάτ
Άντερ Ερέρα
Πάμπλο Σαράμπια
Σέρχιο Ρίκο
Σέρχιο Ράμος, ο πέμπτος στο τρέχον ρόστερ


Ο Ράμος προσφέρει στον κόουτς Ποτσετίνο ποικιλία τακτικών σχηματισμών στην άμυνα. Τριάδα στόπερ με Μαρκίνιος και Κιμπεμπέ και τετράδα πίσω, θυσιάζοντας τον Κιμπεμπέ.

Από την άλλη, η παρουσία του Βαϊνάλντουμ στα χαφ και ο Βεράτι επιτρέπουν στον Αργεντινό τεχνικό να παίξει με ευέλικτη κεντρική δυάδα ή να την ενισχύσει με Γκέιγ και Παρέδες, εκτός κι αν αποκτηθεί ο Πογκμπά! Μπίνγκο.

Στην επίθεση, ο Εμπαπέ είναι και για την κορυφή και για τα πλάγια, όπως άλλωστε και οι Νεϊμάρ και Ντι Μαρία και για τις δυο πλευρές.

Ο Ικάρντι χωράει στη διάταξη; Θα αποκτηθεί φορ περιοχής με το εύκολο γκολ; Οι συζητήσεις με τον Ρονάλντο είναι σε καλό δρόμο; Και Ρονάλντο και Πογκμπά; και πώς θα χωρέσουν όλοι;

Μήπως τελικά η δουλειά του Ποτσετίνο δεν είναι όση εύκολη φαίνεται; Για να ρωτήσει και τον Ντεσάν τι γίνεται με τις βεντέτες…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.