Ρόμα: Νέα κόλπα από τον Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θα αλλάξει εντελώς τις μεθόδους εργασίας στην Ρόμα θέλοντας να προετοιμάσει την ομάδα για τη νέα σεζόν στο εξωτερικό.

Το ταξίδι στις ΗΠΑ, είναι δύσκολο λόγω των περιορισμών COVID-19 που εξακολουθούν να ισχύουν. Οποιαδήποτε ιταλική τοποθεσία έχει αποκλειστεί λόγω της ανάγκης «διατήρησης του μέγιστου απορρήτου» γύρω από την ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρόμα έχει λάβει μέτρα για να ικανοποιήσει τα αιτήματα του Μουρίνιο και βρίσκεται σε συνομιλίες με διοργανωτές στην Αυστρία. Ο νέος προπονητής ζήτησε να παίξει τρεις φιλικούς αγώνες σε μία εβδομάδα, αλλά η προετοιμασία πριν από τη σεζόν θα είναι σύντομη, με τη νέα σεζόν να ξεκινά στις 22 Αυγούστου.

Η Ρόμα, είναι ένας σύλλογος συμμετέχουν στο νέο UEFA Europa Conference League και κάθε ομάδα θα πρέπει να παίξει έναν προκριματικό γύρο. Τα προκριματικά παιχνίδια έχουν προγραμματιστεί για τις 19 Αυγούστου και τις 26 Αυγούστου, και έτσι η σεζόν ξεκινά ακόμη νωρίτερα. Η προετοιμασία θα διαρκέσει λιγότερο από 10 ημέρες αυτό το καλοκαίρι, εν όψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα στις 19 Αυγούστου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.