Το δάγκωμα σε αγώνα πυγμαχίας έφερε αποκλεισμό (photo)

Ο Κας Άλι, που δάγκωσε τον αντίπαλό του Ντέιβιντ Πράις, κατά την διάρκεια αγώνα πυγμαχίας, έχασε την άδεια του και αποβλήθηκε από την Βρετανική Πυγμαχική Ομοσπονδία.

Ο Κας Άλι, που δάγκωσε τον αντίπαλό του κατά την διάρκεια αγώνα πυγμαχίας, έχασε την άδεια του και αποβλήθηκε από την Βρετανική Πυγμαχική Ομοσπονδία.
Ο Άλι, δάγκωσε τον Ντέιβιντ Πράις κατά την διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα ν` αποκλειστεί σε ένα χαοτικό αγώνα βαρέων βαρών. 
Ο Πράις ήταν μπροστά στο σκορ και είχε στριμώξει για τα καλά τον πρώην παρτενέρ του στο σπάρινγκ στον πέμπτο γύρο, όταν βρέθηκε στο έδαφος και ο αντίπαλός του τον δάγκωσε. 
Ο διαιτητής Μαρκ Λάισον, που είχε ήδη χρεώσει με ένα πόντο τον Άλι επειδή χτύπησε στην πλάτη τον Πράις, φαίνεται πως είχε δει αρκετά και αποφάσισε να τον αποκλείσει. 
Στον τέταρτο γύρο ο Άλι είχε χρησιμοποιήσει το κεφάλι του τους ώμους του ακόμη και τους αγκώνες του ωστόσο ο Πράις αντιδρούσε σωστά. 
Στον πέμπτο γύρο, τον έριξε στο ρινγκ και τον δάγκωσε κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποκλειστεί και στη συνέχεια να τον αποκλείσει και η Βρετανική Πυγμαχική Ομοσπονδία για την κίνησή του αυτή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.