MLS: Είναι πολλά τα λεφτά…

Οι Μεξικανοί διεθνείς Κάρλος Βέλα (Λος Αντζελες FC) και Χαβιέρ «Τσιτσαρίτο» Ερνάντες (Λος Άντζελες Γκάλαξι) είναι οι παίκτες με τις μεγαλύτερες ετήσιες αποδοχές στο MLS.

Οι Μεξικανοί διεθνείς Κάρλος Βέλα (Λος Αντζελες FC) και Χαβιέρ «Τσιτσαρίτο» Ερνάντες (Λος Άντζελες Γκάλαξι) είναι οι παίκτες με τις μεγαλύτερες ετήσιες αποδοχές στο MLS.

Ο μέσος βασικός μισθός των παικτών του MLS στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει διπλασιαστεί τα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ ο Βέλα με 6,3 εκατ. δολάρια και ο Ερνάντες με 6 εκατ. δολάρια είναι οι καλύτερα αμειβόμενοι ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με την έκθεση που δημοσίευσε η ένωση των παικτών, πρώτη -λόγω της πανδημίας- από το Σεπτέμβριο του 2019.

Στην τρίτη θέση υποχώρησε ο Αργεντινός Γκονσάλο Ιγκουαΐν της Ιντερ Μαϊάμι με 5,79 εκατ. δολάρια, ακολουθούμενος από τον Ισπανό Αλεχάντρο Ποσουέλο της Τορόντο FC με 4,69 εκατ. δολάρια, ενώ την πρώτη πεντάδα ολοκληρώνει ο επιθετικός από τη Βενεζουέλα, Γιόσεφ Μαρτίνες της Ατλάντα Γιουνάιτεντ, με 3,89 εκατ. ευρώ.

Ο μέσος εγγυημένος βασικός μισθός είναι 210.000 δολάρια.

Όσον αφορά το κόστος των ρόστερ των 27 ομάδων που μετέχουν στο MLS, η Ιντερ Μαϊάμι με προϋπολογισμό 17,8 εκατομμυρίων δολαρίων διαθέτει το ακριβότερο, ακολουθούμενη από την Τορόντο FC στα 17 εκατομμύρια δολάρια. Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι βρίσκονται στην τρίτη θέση με 16,8 εκατομμύρια δολάρια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.