Μονακό: Ο Κόβατς ξέρει…


Όταν η Μονακό βρέθηκε πίσω στο σκορ από την ερασιτεχνική, τέταρτης κατηγορίας, χωρίς ματς από το φθινόπωρο λόγω κορονοϊού Ρουμιγί Βαγιέρ στο εικοσάλεπτο, τα φίδια άρχισαν να ζώνουν τον κόουτς Κόβατς.

Η χωρίς πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα ομάδα του ήταν εκτός τόπου και χρόνου στο πρώτο ημίχρονο στο ουδέτερο Ανεσί. Αγνώριστη, ασυντόνιστη.

Η διαφορά ερασιτεχνικού με επαγγελματικό ποδόσφαιρο αποτυπώθηκε στη διάρκεια του αγώνα και το τελικό 5-1 απλώς έστειλε τη Μονακό στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας μετά από έντεκα χρόνια! Και το χαμένο τελικό στην παράταση από την Παρί του Οαρό!

Αντίπαλος και πάλι η πεινασμένη Παρί (απέκλεισε στα πέναλτι την Μονπελιέ εκτός έδρας)! Η Μονακό του Κόβατς είναι στην pole position για την τρίτη θέση και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και βρίσκεται σε τελικό διεκδικώντας κούπα μετά από 30 χρόνια (1-0 τη Μαρσέιγ με σκόρερ Πασί)! Με τη σφραγίδα του προπονητή της.

Του Νίκο Κόβατς που κατάφερε να γυρίσει από το αποκαρδιωτικό ημίχρονο πρωταθλήματος και τα τέσσερα γκολ από τη Λιόν τον Οκτώβριο στο 0-2 του προημιτελικού και την πρόκριση ουσιαστικά στον τελικό!

Του Κόβατς που από τον χαμένο τελικό του 2017 με την Άιντραχτ από την Ντόρτμουντ του Τούχελ έχει 19 σερί νίκες στη διοργάνωση σε δυο διαφορετικές χώρες.

Και μάλιστα συνολικά προπονητικά μετράει 24 νίκες σε 25 ματς! Κυπελλούχος με Άιντραχτ το 2018 και Μπάγερν το 2019, ο Νίκο Κόβατς διεκδικεί από την κάτοχο του τροπαίου Παρί Σεν Ζερμέν την Τετάρτη 19 Μαΐου στις 22:15 (Novasports) το έκτο τρόπαιο στην ιστορία της Μονακό και τρίτο στη συλλογή του.

Απέναντι στην αφιονισμένη Παρί που είναι εκτός τελικού Τσάμπιονς Λιγκ και εκτός πρωταθλήματος Γαλλίας. Και καίγεται για να σώσει ό,τι σώζεται από αυτή τη χρόνια, το Κύπελλο στο Παρίσι.

Στον 7ο σερί τελικό της χάνει μίνο πρίν δυο χρόνια από τη Ρεν. Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες. Με τη διαφορά ότι ο Κόβατς ξέρει…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.