Τρίκαλα: “Φευγάτος” ο Σούλης Παπαδόπουλος

Παρελθόν από τον πάγκο των Τρικάλων θα αποτελέσει ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος, σύμφωνα με όσα δήλωσε με την ολοκλήρωση του αγώνα με τον Καραϊσκάκη.

Τα Τρίκαλα ηττήθηκαν στην πρώτη αγωνιστική για τα playouts της Super League 2 (1-0) με τον Έλληνα προπονητή να ανακοινώνει ότι θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος ανέλαβε τον σύλλογο στις 18 Μαρτίου και με βάση τα λεγόμενα του φεύγει γιατί έχει διαφορετική φιλοσοφία από τον τεχνικό διευθυντή κ. Σαμολαδά.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Είχα πάρει την απόφασή μου εδώ και πολύ καιρό, το είχα πει στα παιδιά εδώ και δύο αγωνιστικές. Εγώ θα φύγω από την ομάδα, γιατί έχω τελείως διαφορετική φιλοσοφία από τον τεχνικό διευθυντή τον κ. Σαμολαδά σε θέματα οργάνωσης, αλλά και σε θέματα που έχουν σχέση με το μέλλον της ομάδας. Ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει ως θέλει. Είναι ο δεύτερος στην ιεραρχία πίσω από τον πρόεδρο, αλλά εγώ έχω τελείως διαφορετική φιλοσοφία που δεν την αλλάζω. Η απόφασή μου δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι, μακάρι να κερδίζαμε να είχαμε τελειώσει με την παραμονή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.