Ολυμπιακός: Η κατάσταση του Μπα θα κρίνει και την τακτική

Ο Ουσεϊνού Μπα είναι σε καλή κατάσταση, ωστόσο η συμμετοχή του στο ντέρμπι της Τούμπας είναι αμφίβολη.

Ο Ουσεϊνού Μπα ήταν ο μεγάλος άτυχος του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική των playoffs της Super League. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός ένιωσε πόνο στη μέση και αντικαταστάθηκε στο 36ο λεπτό απ’ τον μετέπειτα “ήρωα” του Ολυμπιακού Αχμέντ Χασάν. Να θυμίσουμε πως ο Μπα ταλαιπωρείται από ένα χρόνιο πρόβλημα στη μέση, το οποίο τον ενοχλεί απροειδοποίητα. Στο ματς της 25ης αγωνιστικής με τη Λαμία αποχώρησε με το ίδιο πρόβλημα και έχασε τη σημαντική αναμέτρηση με την Άρσεναλ για τη φάση των “16” του Europa League στο Φάληρο, αλλά και το εκτός έδρας ματς με την ΑΕΛ για τη Super League.

Ο Μπα μετά τον τραυματισμό του, επέστρεψε στον πάγκο του Ολυμπιακού και παρακολούθησε τα υπόλοιπα λεπτά του ματς, δείχνοντας πως δεν πονάει. Ο Σενεγαλέζος νιώθει αρκετά καλά, αλλά η αγωνιστική του κατάσταση θα κριθεί μετά την επιστροφή των παικτών του Ολυμπιακού σε προπονητικούς ρυθμούς, καθώς απολαμβάνουν τη δεύτερη μέρα ρεπό (από τις τρεις που του έδωσε ο Μαρτίνς).

Αν κριθεί πως ο Μπα μπορεί να αγωνιστεί στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των playoffs με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (18/04, 19.30, NS1HD), τότε o Πέδρο Μαρτίνς θα προχωρήσει σε αλλαγή τακτικής επαναφέροντας ντουέτο στην άμυνα, με το 4-3-3. Ο μοναδικός διαθέσιμος “καθαρόαιμος” κεντρικός αμυντικός πλην των Σεμέδο και Σωκράτη είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος ωστόσο δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του από τις 3 Φεβρουαρίου και το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Έτσι ακόμα και αν βρεθεί σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας, ο Μαρτίνς δεν θα τον ρίξει στη φωτιά ενός ντέρμπι και μάλιστα με ένα σύστημα στο οποίο δεν έχει αγωνιστεί πρόσφατα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.