Ρεάλ Μ.-Λίβερπουλ 3-1: Με Βινίσους προβάδισμα πρόκρισης (hl)

Η Ρεάλ Μαδρίτης με δύο γκολ του Βινίσιους, νίκησε στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» με 3-1 την Λίβερπουλ για τον πρώτο αγώνα της φάσης των προημιτελικών του Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης με δύο γκολ του Βινίσιους, νίκησε στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» με 3-1 την Λίβερπουλ για τον πρώτο αγώνα της φάσης των προημιτελικών του Champions League.


Οι Μαδριλένοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και μπορούσαν να είχαν σημειώσει κι άλλα γκολ, αλλά σε κάθε περίπτωση πήρε προβαδίσμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς.
Η Λίβερπουλ έκανε ένα πολύ άσχημο αμυντικά πρώτο ημίχρονο και δίκαια δέχτηκε δύο γκολ.


Η Ρεάλ είχε στο 2’ σουτ του Μπενζεμά έξω από την περιοχή στην αγκαλιά του Άλισον, ενώ στο 13’ δυνατή κεφαλιά του Βινίσιους έφυγε άουτ.
Οι Λος Μπλάνκος έκαναν το 1-0 στο 27’ όταν μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Κρος, ο Βινίσιους μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Άλισον στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 33’ με σουτ του Ασένσιο που έφυγε άουτ.


Στο 36’ η Ρεάλ έκανε το 2-0, όταν μετά από σέντρα του Κρος, ο Αλεξάντερ Άρνολντ ουσιαστικά με κεφαλιά έστρωσε την μπάλα στον Ασένσιο, που πέρασε τον Άλισον κι από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Νέο λάθος στο 43 από την άμυνα της Λίβερπουλ και τον Ρόμπερτσον με τον Ασένσιο να πλασάρει και τον Άλισον να σώζει σε κόρνερ.
Στην επανάληψη η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά και στο 51’ όταν μετά από προσπάθεια του Ντιόγκο Ζότα, η μπάλα έφτασε στον Σαλάχ που από το ύψος της μικρής περιοχής με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.


Δυνατό σουτ του Κρος στο 61’ έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Άλισον.
Στο 65’ η Ρεάλ έκανε το 3-1, όταν μετά από ωραία πάσα του Μόντριτς, ο Βινίσιους με δυνατό φαλτσαριστό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Άλισον που φέρει πάντως ευθύνη για το γκολ.


Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά – Βάσκες, Μιλιτάο, Νάτσο, Μεντί – Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς – Ασένσιο (70’ Βαλβέρδε), Μπενζεμά, Βινίσιους (85’ Ροντρίγκο).
Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον – Άρνολντ, Φίλιπς, Κάμπακ (81’ Φιρμίνο), Ρόμπερτσον – Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Κεϊτά (42’ Τιάγκο) – Μανέ, Ζότα (81’ Σακίρι), Σαλάχ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.