Το όνειρό του πραγματικότητα

Ενθουσιασμένος με το γκολ που πέτυχε στο «Μεάτσα» δίνοντας στην Τράμπζονσπορ τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη 1-0 επί της Ιντερ δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ο Οντρέι Τσέλουτσκα.

Ενθουσιασμένος με το γκολ που πέτυχε στο «Μεάτσα» δίνοντας στην Τράμπζονσπορ τη σπουδαία εκτός έδρας  νίκη 1-0 επί της Ιντερ δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ο Οντρέι Τσέλουτσκα.
 
Ο 22χρονος αμυντικός επέστρεψε στην Ιταλία, όπου πέρασε ένα χρόνο ως δανεικός στην Παλέρμο πέρυσι, για να βοηθήσει τους Τούρκους να πάρουν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.
 
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη μας σε αυτό το ματς, αλλά το να έχω σκοράρει εγώ για να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα είναι σαν όνειρο για μένα. Αφιερώνω το γκολ στο θείο μου που έχει γενέθλια αύριο. Ηταν ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα, γιατί έπαιζα και πέρυσι εδώ στην Ιταλία και τώρα επέστρεψα για να πετύχω το νικητήριο τέρμα της ομάδας μου», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.