Σουμ:”Ο χειρότερος ΠΑΟ”

Ο Γιτζακ Σουμ δήλωσε πως δεν έχει δει χειρότερο Παναθηναϊκό από αυτόν που είδε στο ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Γιτζακ Σουμ δήλωσε πως δεν έχει δει χειρότερο Παναθηναϊκό από αυτόν που είδε στο ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Ισραηλινός πρώην τεχνικός των Πράσινων έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα “Εξέδρα”, όπου είπε μεταξύ άλλων.

-Πως κρίνετε την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο «Μπλούμφιλντ»;
«Ήταν τόσο κακή, που σας λέω ότι εξέπληξε ακόμη και τη Μακάμπι. Οι παίκτες της δεν φαντάζονταν ποτέ ότι θα έφταναν στο 3-0. Και μάλιστα τόσο εύκολα. Ακόμα και τώρα, πιστεύω ότι δεν το έχουν συνειδητοποιήσει».

-Τι έπρεπε να κάνει ο Παναθηναϊκός και δεν το έκανε;
«Έδωσε ευκαιρίες στη Μακάμπι, την άφησε να παίξει και δεν έκανε τίποτα για να εμποδίσει ακόμα και τις δεύτερες επιθέσεις. Δεν πίεσε, δεν πάλεψε, δεν την προβλημάτισε. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μου έδωσαν την εντύπωση πως δεν έβλεπαν την ώρα να τελειώσει το παιχνίδι».

-Εκτιμάτε ότι υπάρχουν πιθανότητες ανατροπής στη ρεβάνς;
«Δεν έχω παρακολουθήσει τον Παναθηναϊκό σε άλλο ματς, αλλά η εικόνα του στο πρώτο παιχνίδι με σόκαρε. Αυτός ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία ελπίδα να φτάσει το 4-0. Τώρα θα έχει και την πίεση των οπαδών του. Εκ των πραγμάτων είναι αναγκασμένος να παίξει ανοιχτά και να ρισκάρει. Η Μακάμπι δεν αστειεύεται. Αν πετύχει ένα γκολ, μετά ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βάλει πέντε. Γίνονται αυτά; Στο ποδόσφαιρο ναι, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θεωρώ αδύνατο. Έτσι όπως τον είδα στο Ισραήλ, δεν έχει καμία τύχη».

-Που εντοπίζεται το πρόβλημα του Παναθηναϊκού κατά τη γνώμη σας;
«Από ό,τι ξέρω, ούτε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ νίκησε. Δεν πρέπει να είναι τυχαίο αυτό. Δεν γνωρίζω τι φταίει. Δεν είμαι ο προπονητής της ομάδας. Το βέβαιο είναι ότι ποτέ δεν έχω δει χειρότερο τον Παναθηναϊκό».

-Η εικόνα που είδατε σας έκανε να αλλάξετε γνώμη για τον Παναθηναϊκό;
«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα από τη Μακάμπι. Μπορεί να έφυγα, αλλά παραμένω φαν του. Έχω ζήσει ευτυχισμένες στιγμές με τον Παναθηναϊκό και στενοχωριέμαι να τον βλέπω έτσι».

-Πως φαντάζεστε να εξελίσσεται η ρεβάνς;
«Η Μακάμπι δεν θα βιαστεί, θα κοιτάξει να παγώσει το παιχνίδι, να ροκανίσει τον χρόνο, ψάχνοντας την ευκαιρία για να βρει ανοιχτή την άμυνα και να χτυπήσει. Η Μακάμπι διαθέτει πολύ καλούς επιθετικούς. Τα τρία γκολ έφεραν αυτοπεποίθηση, έκαναν το κίνητρο μεγαλύτερο. Τώρα βλέπουν καθαρά τους ομίλους και δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη».

-Ο Φερέιρα βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση μετά το 3-0. Τι θα τον συμβουλεύατε;
«Το ίδιο συμβαίνει σε όλα τα μεγάλα κλαμπ. Εκεί ο προπονητής μαθαίνει να ζει με την πίεση. Η πίεση υπάρχει ακόμα και όταν πάει καλά η ομάδα. Κερδίζεις 1-0, αλλά ο κόσμος ζητάει το 2-0 και το 3-0. Ο Φερέιρα είναι αρκετά έμπειρος, θα τα ξέρει όλα αυτά. Δεν χρειάζεται να του πω εγώ κάτι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.