Ο… ήρεμος Πέτκοβιτς βάλλει κατά του Τύπου

Κλειστά κρατάει τα αυτιά του ο τεχνικός της Λάτσιο, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς στη φημολογία περί αποχώρησής του από την τεχνική ηγεσία των πρωτευουσιάνων, ενώ στις δηλώσεις που έκανε στην "Tuttosport" τα έβαλε και με τους δημοσιογράφους.

Κλειστά κρατάει τα αυτιά του ο τεχνικός της Λάτσιο, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς στη φημολογία περί αποχώρησής του από την τεχνική ηγεσία των πρωτευουσιάνων, ενώ στις δηλώσεις που έκανε στην “Tuttosport” τα έβαλε και με τους δημοσιογράφους.

Οι “λατσιάλι” βρίσκονται στην ένατη θέση της βαθμολογίας στη Serie A και ο Τύπος της χώρας αναφέρει ότι οι ημέρες του προαναφερόμενου στον πάγκο της ιταλικής ομάδας είναι μετρημένες. Ο ίδιος λέει ότι δεν έχει επηρεαστεί από τα δημοσιεύματα…

“Είμαι χαλαρός. Το μόνο που μας λείπει είναι τα αποτελέσματα. Νιώθω μια χαρά γιατί ξέρω πολύ καλά το τι κάνουμε και το πόσο δουλεύουμε. Βρισκόμαστε απλά σε κακό φεγγάρι. Εσείς. τα μίντια, δημιουργήσατε αυτό το χαμό στην ομάδα. Σας αρέσουν αυτές οι καταστάσεις, επειδή πουλάτε περισσότερα φύλλα, αλλά δεν ανησυχώ. Κόντρα στον Απόλλωνα θα βάλω την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα μου και περιμένω να έχουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και στα ενενήντα λεπτά”, είπε με νόημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.