Έχασε τη μάχη ο Τομπίδης

Σε πένθος βυθίστηκε η Γουέστ Χαμ μετά τον απροσδόκητο χαμό του Ντίλαν Τομπίδη σε ηλικία μόλις 20 ετών έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Σε πένθος βυθίστηκε η Γουέστ Χαμ μετά τον απροσδόκητο χαμό του Ντίλαν Τομπίδη σε ηλικία μόλις 20 ετών έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Ο Ελληνοαυστραλός επιθετικός πριν από δύο χρόνια έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του λονδρέζκου συλλόγου στην αναμέτρηση του Λιγκ Καπ απέναντι στη Γουίγκαν, ωστόσο το 2011 έπειτα από έναν έλεγχο αντιντόπινγκ ενόψει ματς της Εθνικής ομάδα Αυστραλίας διαπιστώθηκε πως έχει καρκίνο στα γεννητικά του όργανα.

Ο Τομπίδης δεν το έβαλε κάτω, πάλεψε επί τρία χρόνια με τον καρκίνο, όμως δεν κατάφερε να βγει νικητής, αφού το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 20 ετών.

«Ο Ντίλαν είχε κερδίσει τον σεβασμό όλων όσων τον γνώριζαν, για τις ευφυείς απόψεις του στο παιχνίδι και τον χαρακτήρα του που ξεπερνούσε τη ζωή. Ήταν ένας αγαπημένος γιος, ένας φοβερός αδερφός και ένα αξιοσέβαστο μέλος στην ομάδα. Είναι τεράστια απώλεια για όλους όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των «σφυριών».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.