ΑΕΚ: Σημασία έχει μόνο το αποτέλεσμα

Εκκίνηση των επίσημων υποχρεώσεων για την ΑΕΚ και ο μετρ των προκρίσεων, Βλάνταν Μιλόγεβιτς γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως μετράει μόνο το αποτέλεσμα.

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στο Σαράγεβο την Τετάρτη για την αναμέτρηση με τη Βελέζ Μόσταρ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, έχοντας όλους τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι γι’ αυτό το ματς.

Η Ένωση ιδανικά θα ήθελε σκορ πρόκρισης από το πρώτο κιόλας ματς, όμως γνωρίζει καλά πως ο αγώνας θα έχει παγίδες που πρέπει να αποφύγει.

Άλλωστε και μόνο το γεγονός ότι η Βελέζ έχει ήδη δύο επίσημα ματς, τα οποία και κέρδισε με την Κολερέιν την κάνει και πιο έτοιμη.

Η ΑΕΚ είναι το φαβορί για την πρόκριση, κάτι που θα πρέπει να αποδείξει και μέσα στο γήπεδο, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να γνωρίζει τις δυσκολίες που έχουν αυτού του είδους τα παιχνίδια.

Ο Σέρβος τεχνικός που μετράει 12 συνεχόμενες προκρίσεις σε τρεις τετράδες προκριματικών με τον Ερυθρό Αστέρα ξέρει καλά πως σ’ αυτό το σημείο που βρισκόμαστε δεν έχει καμία σημασία η εμφάνιση, αλλά μόνο το αποτέλεσμα. Και αυτό θα επιδιώξει να πάρει στο Σαράγεβο.

Στο ματς με τη Βελέζ, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς σκοπεύει να παρατάξει μια ενδεκάδα που λίγο πολύ είδαμε και στα φιλικά προετοιμασίας, καθώς Βράνιες και Αραούχο δεν είναι στην ετοιμότητα που θα ήθελε και ο ίδιος για να βρεθούν στο αρχικό σχήμα, αν και για τον Βόσνιο ας μην το αποκλείσουμε.

Έτσι, λοιπόν, ένα πιθανό σχήμα της ΑΕΚ είναι ο Τσιντώτας κάτω από τα δοκάρια, στα δύο άκρα οι Μπακάκης, Λόπες και στο κέντρο της άμυνας οι Τζαβέλλας, Σβάρνας, αμυντικά χαφ οι Σάκχοφ, Σιμάνσκι, στον άξονα ο Μάνταλος, δεξιά ο Γκαρσία, αριστερά ο Αλμπάνης και κορυφή ο Ανσαριφάρντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.