Μπακάκης: “Να πάρουμε το πρωτάθλημα”

Ο Μιχάλης Μπακάκης εκπροσώπησε τους παίκτες της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου για τον ευρωπαϊκό αγώνα με τη Βελέζ και αναφέρθηκε στους υψηλούς στόχους της ομάδας του.

Ο Μιχάλης Μπακάκης εκπροσώπησε τους παίκτες της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου για τον ευρωπαϊκό αγώνα με τη Βελέζ και αναφέρθηκε στους υψηλούς στόχους της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπακάκης:

Για τους Αραούχο και Βράνιες:

«Είναι παίκτες που τους ξέρουμε καλά, έχουμε πάρει πρωτάθλημα. Δημιουργεί κι ένα έξτρα κίνητρο και στους άλλους παίκτες. Για τον κόσμο έχουμε πει πολλές φορές λόγια και δεν τα έχουμε τηρήσει. Πρέπει να δείξουμε πως τιμάμε την φανέλα, πως είμαστε κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, να πάρουμε το πρωτάθλημα και να πετύχουμε γενικά όλους τους στόχους μας».

Για τους στόχους της ΑΕΚ:

«Πέρσι δεν ήταν η καλύτερη χρονιά, ήταν άσχημη χρονιά. Φέτος έχει έρθει ένας νέος προπονητής που θέλει άλλη φιλοσοφία, θέλει κυρίαρχο ρόλο και η ΑΕΚ έτσι πρέπει να παίζει. Από ματς σε ματς θα γινόμαστε καλύτεροι, αλλά τα πρώτα ματς είναι πάντα πιο δύσκολα. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο. Είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι και θέλουμε να κάνουμε μια πολύ καλή χρονιά. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι, να μην υποτιμήσουμε κανέναν, θα είναι δύσκολο ματς, αλλά πιστεύω θα πάρουμε την νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.