Μιλόγεβιτς: “Δεν υπάρχει πίστωση χρόνου”

Για την ανάγκη του καλού αποτελέσματος, τη δυσκολία που παρουσιάζει το παιχνίδι με τη Βελέζ, αλλά και το βαθμό ετοιμότητας των Λε Ταλέκ, Αραούχο και Βράνιες μίλησε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στη Βοσνία.

Για την ανάγκη του καλού αποτελέσματος, τη δυσκολία που παρουσιάζει το παιχνίδι με τη Βελέζ, αλλά και το βαθμό ετοιμότητας των Λε Ταλέκ, Αραούχο και Βράνιες μίλησε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στη Βοσνία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ:

Για το ματς με τη Βελέζ:

«Είναι διαφορετικό το επίσημο ματς. Αυτή την περίοδο ξεκινάμε στην Ευρώπη, δεν χρειάζεται να πω τι να περιμένει ο κόσμος και τι περιμένουμε όλοι από την ΑΕΚ. Αυτό που ζητάω από τα παιδιά από την δουλειά που έχουμε κάνει, είναι να βγάλουμε όσα περισσότερα μπορούμε στο γήπεδο. Όλες οι ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν καλό επίπεδο και πρέπει να το πάρουμε σοβαρά. Θέλω πειθαρχία και σοβαρότητα στον αγωνιστικό χώρο».

Για την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία:

«Αν αρχίζεις και παίζεις το build up από πίσω, μπορείς να έχεις πρόβλημα με το πρέσινγκ. Αν παίζεις με ψηλές μπαλιές από πίσω είναι κάτι άλλο. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και θα δούμε τον τρόπο που ταιριάζει. Η φιλοσοφία μου είναι να παίζω για να κερδίζω. Τον τρόπο τον βρίσκουμε μαζί με τους παίκτες μου. Σε αυτή την φάση χρειαζόμαστε το καλό αποτέλεσμα και θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε και γι’ αυτοματισμούς… Πίστωση χρόνου δεν υπάρχει. Ποτέ δεν είχα στην καριέρα μου χρόνο και κάθε προπονητής πρέπει να ζήσει με αυτές τις συνθήκες. Δουλεύουν πολύ σωστά τα παιδιά στην προπόνηση, με κάνουν και μένα να θέλω να δώσω τα πάντα…».

Για τους Λε Ταλέκ, Αραούχο και Βράνιες:

«Όλα αυτά τα παιδιά έχουν αρχίσει εδώ και λίγες μέρες την προπόνηση. Ο Λε Ταλέκ είχε και μια ταλαιπωρία με ασθένεια. Είναι σίγουρο πως θα μας βοηθήσουν. Είναι λίγο διαφορετικό για τον Αραούχο και τον Βράνιες γιατί είναι πρώην παίκτες της ομάδας, την γνωρίζουν, μπαίνουν σε γνώριμο περιβάλλον. Μπαίνουν όλοι σιγά – σιγά σε διαδικασία ετοιμότητας καθώς τα ματς θα είναι συνεχόμενα πλέον και δεν υπάρχει πολύς χρόνος, αλλά σε αυτή τη φάση που είμαστε, έτοιμοι δεν μπορούν να θεωρηθούν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης