Serie A: Τα στιγμιότυπα της 23ης Αγωνιστικής (vids)

Η Ίντερ παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 53 βαθμούς, ύστερα από τη νίκη επί της Βενέτσια. H Μίλαν μετά την ισοπαλία με την Γιουβέντους (0-0) έπιασε τη Νάπολι με 49 βαθμούς και οι δύο βρίσκονται στο -4 από την κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος.

Βερόνα – Μπολόνια: 2-1

Η Βερόνα πήρε το τρίποντο κόντρα στην Μπολόνια με “χρυσό” γκολ του Κάλινιτς στο 86ο λεπτό, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Τζένοα – Ουντινέζε: 0-0

Τζένοα και Ουντινέζε δεν μπόρεσαν να βρουν σκορ και έδωσαν συνέχεια στο αρνητικό σερί τους χωρίς νίκη. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι, κυρίως με τον Κέλβιν Γιεμπόα, αλλά τέρμα νίκης δεν βρήκαν.


Ίντερ – Βενέτσια: 2-1

Με κεφαλιά του Ντζέκο στο 90ο λεπτό η Ίντερ νίκησε 2-1 τη Βενέτσια στο Μιλάνο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ανρί (19′) και ο Μπαρέλα ισοφάρισε στο 40′


Λάτσιο – Αταλάντα: 0-0

Η ερχόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Αταλάντα, κατάφερε να πάρει βαθμό στη Ρώμη απέναντι στη Λάτσιο, παρά το βαρύ χτύπημα που έχει δεχτεί από τον κορωνοϊό


Κάλιαρι – Φιορεντίνα: 1-1

Η εξάρα επί της Τζένοα αποδείχθηκε μια ευχάριστη παρένθεση για τη Φιορεντίνα, καθώς απώλεσε ξανά βαθμούς, μένοντας στο 1-1 με την Κάλιαρι για την 23η αγωνιστική της Serie A.


Νάπολι – Σαλερνιτάνα: 4-1

Η Νάπολι νίκησε άνετα εντός έδρας την ουραγό Σαλερνιτάνα στο «ντέρμπι» της Καμπανίας και μείωσε στους -4 από την πρωτοπόρο Ίντερ, με τρεις σερί νίκες. Η Σαλερνιτάνα έχασε δεύτερο σερί ματς και είναι στο -8 από τη σωτηρία.


Σπέτσια – Σαμπντόρια: 1-0

Η Σπέτσια πήρε την τρίτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα κερδίζοντας 1-0 τη Σαμπντόρια, που έχασε τέταρτο σερί ματς και είναι επτά ματς χωρίς νίκη.


Τόρινο – Σασουόλο: 1-1

Η Σασσουόλο πήρε ισοπαλία στο Τορίνο και έμεινε στην 11η θέση της βαθμολογίας, ισοφαρίζοντας στο 88′ με τον Ρασπαντόρι.


Έμπολι – Ρόμα: 2-4

Η Ρόμα επικράτησε εκτός έδρας με 4-2 της Έμπολι για την 23η αγωνιστική της Serie A και βρέθηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας.


Μίλαν – Γιουβέντους:
0-0

Στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής του Ιταλικού πρωταθλήματος, Μίλαν και Γιουβέντους πήραν από ένα βαθμό στην “λευκή” ισοπαλία 0-0.

Η βαθμολογία:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.