Τζένοα-Ουντινέζε 0-0: «Χ»αμένες και οι δύο (hls)

Τζένοα και Ουντινέζε δεν μπόρεσαν να βρουν σκορ και έδωσαν συνέχεια στο αρνητικό σερί τους χωρίς νίκη. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι, κυρίως με τον Κέλβιν Γιεμπόα, αλλά τέρμα νίκης δεν βρήκαν.

Χωρίς πολλές καλές στιγμές και με λιγοστές συγκινήσεις ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Τζένοα με την Ουντινέζε για την 23η αγωνιστική της Serie A.

Οι γηπεδούχοι για έβδομο σερί παιχνίδι δεν μπόρεσαν να κερδίσουν ενώ το αντίστοιχο αρνητικό σερί της Ουντινέζε ανέρχεται στα τέσσερα ματς.

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού δεν προμήνυε σε καμία περίπτωση για αυτό που ακολούθησε. Η Τζένοα ήταν καταιγιστική στο πρώτο εικοσάλεπτο και έφτασε κοντά στο γκολ σε τρεις περιπτώσεις. Στο 3ο λεπτό ο Εκούμπαν και στο 4′ και το 16′ ο Γιεμπόα απείλησαν την εστία του Μάρκο Σιλβέστρι αλλά ο 30χρόνος Ιταλός γκολκίπερ είχε απάντηση.

Ο ρυθμός έσβησε στην συνέχεια και χρειάστηκαν κάτι περισσότερο από 50 αγωνιστικά λεπτά για να δούμε κάτι αξιόλογο στα καρέ κάποιας εκ των δύο ομάδων. Ο Γιεμπόα ήταν αυτός, που για τρίτη φορά στο ματς, έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ο Σιλβέστρι ήταν και πάλι έτοιμος.

Στο 79ο λεπτό ο Αντρέα Καμπιάσο αποβλήθηκε (είχε περάσει στο χορτάρι 25 λεπτά νωρίτερα, στο 54′) καθώς μετά από άγαρμπο μαρκάρισμα, διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή.

Η Ουντινέζε όμως δεν είχε λύσεις μεσοεπιθετικά ούτε μετά την αποβολή του παίκτη της Τζένοα και έτσι το 0-0 δεν τροποποιήθηκε ως το φινάλε.

Η απογοητευτική Ουντινέζε των μηδέν τελικών στο στόχο παρέμεινε στην 14η θέση με 24 βαθμούς, ενώ η Τζένοα παραμένει προτελευταία (19η) με 13 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.