Λάτσιο-Αταλάντα 0-0: Όρθια στο Ολίμπικο με εννιά απουσίες! (hls)

Η ερχόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Αταλάντα, κατάφερε να πάρει βαθμό στη Ρώμη απέναντι στη Λάτσιο, παρά το βαρύ χτύπημα που έχει δεχτεί από τον κορωνοϊό

Ο κορωνοϊός δεν χαρίστηκε στην Αταλάντα. Έχει βγάλει επτά παίκτες νοκ άουτ, ενώ άλλοι δύο είναι τραυματίες. Με εννιά απουσίες, λοιπόν, πήγε η ερχόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League το βράδυ του Σαββάτου (22/1) στο Ολίμπικο της Ρώμης, όπου την υποδέχτηκε η Λάτσιο για την 23η αγωνιστική της ιταλικής Serie A, και κατάφερε να μείνει όρθια! Έφυγε από εκεί με το βαθμό της ισοπαλίας, καθώς το παιχνίδι τελείωσε χωρίς γκολ (0-0).

Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι στο ματς, όπως ήταν λογικό να γίνει. Είχαν την κατοχή της μπάλας σε ποσοστό 62%, ενώ έκαναν εννιά τελικές έναντι έξι των αντιπάλων τους. Παρόλα αυτά, όμως, στο γκολ δεν κατάφεραν να φτάσουν κι έτσι δεν κατάφεραν να πλησιάσουν περισσότερο την πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας πλέον 36 βαθμούς ευρισκόμενοι στην έκτη θέση. Όσο για την Αταλάντα, με βάση τα δικά της δεδομένα είναι άθλος ο βαθμός που πήρε, με τον οποίο έφτασε στους 43 πόντους και εξακολουθεί να είναι στην τέταρτη θέση.

Η καλύτερη στιγμή του αγώνα ήταν το δοκάρι του Ματία Τζακάνι (64o), ενώ η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι είχε να αντιτάξει κάποια σουτ του Αλεκσέι Μίραντσουκ και Ντάβιντε Τζαπακόστα χωρίς αποτέλεσμα.

ΛΑΤΣΙΟ (Μ. Σάρι): Στρακόσα, Ισάι (69′ Λάτσαρι), Φελίπε, Πάτρικ, Μάρουσιτς, Μιλίνκοβιτς, Σάβιτς, Λούκας, Αλμπέρτο (79′ Μπάσιτς), Άντερσον, Ιμόμπιλε, Τζακάνι

ΑΤΑΛΑΝΤΑ (Τζ. Π. Γκασπερίνι): Μούσο, Τζιμσίτι, Ντεμιράλ, Παλομίνο, Τζαπακόστα, Φρόιλερ, Σκαλβίνι (61′ Μάλε), Πετσέλα, Πεσίνα (85′ Σιντιμπέ), Πίκολι (85′ Νιπότι), Μιραντσούκ (71′ Τολόι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.