Ελλάδα: Ο… δρόμος του Μαυροπάνου εν όψει των επίσημων ματς

Ικανοποιημένος από την εικόνα της Εθνικής στα παιχνίδια με Νορβηγία και Βέλγιο έμεινε ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Να εμφανιστεί η Ελλάδα απέναντι στο Κόσοβο (5/9) και τη Σουηδία (9/9) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, όπως ακριβώς έπαιξε στα δύο φιλικά παιχνίδια του Ιουνίου επιθυμεί ο 23χρονος στόπερ.

Ο Μαυροπάνος μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΕΠΟ μετά τη νίκη επί της Νορβηγίας, σχολιάζοντας αυτή την επικράτηση και την ισοπαλία με το Βέλγιο, χωρίς όμως να στέκεται τόσο σε αυτά τα αποτελέσματα αλλά στην εικόνα που έβγαλαν αυτός και οι συμπαίκτες του, κάτι για το οποίο μίλησε και ο Δημήτρης Πέλκας.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Νορβηγία. Ο αντίπαλος είχε πολύ ποιοτικούς παίκτες. Ειδικά στο πρώτο μέρος αποδώσαμε εξαιρετικά. Στο δεύτερο μπορεί να μας “έκλεισαν” και να μας πίεσαν όμως καλύψαμε σωστά τους χώρους και πήραμε τη νίκη», ανέφερε για το 2-1 επί των Σκανδιναβών.

Ακόμη ο αμυντικός της Άρσεναλ που φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στη Γερμανία και την Στουτγκάρδη τόνισε, όπως και ο Γιώργος Μασούρας, πως η παρουσία τους ειδικά στο αμυντικό κομμάτι και η οργάνωση που έδειξαν είναι ο… δρόμος για το που θέλουν να πάνε και τι να εμφανίσουν στα επίσημα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου.

«Στο πρώτο μέρος βρήκαμε περισσότερους χώρους και πετύχαμε δύο γκολ. Στο δεύτερο μας πίεσαν περισσότερο και δεν βρήκαμε χώρους. Μπορεί να μην καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν, αλλά φτάσαμε στην επικράτηση. Είχαμε καλή αμυντική οργάνωση. Δεν αφήσαμε κενά και δείξαμε τον δρόμο για τα επίσημα του Σεπτεμβρίου», σχολίασε ο Μαυροπάνος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.