Ελλάδα: Το «χαμόγελο» του Φαν’τ Σχιπ

Ικανοποιημένος και αισιόδοξος για τη συνέχεια της Εθνικής είναι ο Ολλανδός τεχνικός.

Αρκετούς λόγους για να χαμογελάει έχει ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Τζον Φαν’τ Σχιπ, μετά και το 1-1 με το Βέλγιο.

Ο έμπειρος τεχνικός της Ελλάδας ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και με τον τρόπο που ήρθε απέναντι στην κορυφαία ομάδα του κόσμου αυτή την στιγμή, βάσει της παγκόσμιας κατάταξης

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι και μια καλή εμφάνιση, δείχνοντας και μαχητικό πνεύμα μετά το προβάδισμα του Βέλγιου. Αποκομήσαμε πολλές εμπειρίες και όλοι μαζί αποδώσαμε καλά απέναντι στο Νο.1 αυτή την στιγμή», σημείωσε χαρακτηριστικά έπειτα το παιχνίδι στην επίσημη σελίδα της ΕΠΟ.

Φυσικά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε το 1-1 στις Βρυξέλλες ήταν περισσότερο μια προσωπική δικαίωση της δουλειάς που κάνει και την πορείας εξέλιξής του, όπως ανέλυσε και ο Αποστόλης Λάμπος.

«Είχαμε πολλές φάσεις με το Βέλγιο. Αξίζαμε την ισοπαλία, δεν την… κλέψαμε. Επιλέξαμε να παίξουμε μαζί τους γιατί ακολουθούν δύσκολα ματς τον Σεπτέμβριο. Πρέπει να κτίσουμε πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα», ανέφερε ο Φαν’τ Σχιπ εν όψει και της συνέχειας.

Πρώτα απ’ όλα όμως προτεραιότητα έχει το φιλικό με τη Νορβηγία στην Ισπανία την Κυριακή (6/6), εκεί όπου άπαντες θέλουν να αποδώσουν το ίδιο και ακόμη καλύτερα!

«Δεν σταματάμε εδώ και έχουμε ακόμη ένα φιλικό με τη Νορβηγία την Κυριακή (6/6), μια ομάδα που έχει έναν από τα καλύτερα φορ, τον Χάαλαντ. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να παίξουμε το ίδιο καλά απέναντί τους», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.