Ελλάδα: Ο Μασούρας, η βελτίωση και το «κλειδί» των δύο θετικών αποτελεσμάτων

Στόχος τα επίσημα ματς του Σεπτεμβρίου για τον Γιώργο Μασούρα.

Στην καλή παρουσία της Εθνικής ομάδας τόσο στη νίκη κόντρα στη Νορβηγία, όσο και στην ισοπαλία με το Βέλγιο αναφέρθηκε ο εξτρέμ του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ΕΠΟ, μετά την επικράτηση κόντρα στους Σκανδιναβούς.

Ο 27χρονος άσος δεν στάθηκε στο γκολ που σημείωσε και άνοιξε τον δρόμο για να επιβληθεί η Γαλανόλευκη στο κυριακάτικο (6/6) ματς, αλλά στο ότι τα απλά αυτό το αποτέλεσμα τους ανεβάζει τη θέση στην κατάταξη και την ψυχολογία τους εν όψει των επίσημων αγώνων του Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στη Νορβηγία και μια συνέχεια της εμφάνισής μας με το Βέλγιο. Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη. Γνωρίζουμε πως δεν είχε κάποιο σοβαρό αντίκτυπο, παρά μόνο στην κατάταξή μας. Συνεχίζουμε και πιστεύω πως θα είμαστε καλύτεροι τον Σεπτέμβριο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο Μασούρας δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στο «κλειδί» των δύο θετικών αποτελεσμάτων, το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενά του ήταν η προσφορά όλων όσων έπαιξαν, είτε των «βασικών» είτε αυτών που ήρθαν από τον πάγκο.

«Μαζευτήκαμε σε μια περίοδο δύσκολη για όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά όλοι δείξαμε την όρεξη και τη διάθεσή μας να δώσουμε το 100% μας. Το πιο σημαντικό έιναι όχι το απέδωσαν μόνο οι βασικοί, αλλά και πως όποιος έπαιξε έβαλε το δικό του λιθαράκι να πάρουμε τα δύο θετικά αποτελέσματα. Ήταν το… κλειδί μας θα έλεγα για να συμβεί αυτό», ανέφερε ο παίκτης του Ολυμπιακού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.