Ελλάδα: Ο Πέλκας και η νοοτροπία νικητή

Να «πατήσει» η Εθνική πάνω στα αποτελέσματα με Νορβηγία και Βέλγιο εν όψει των επίσημων ματς του Σεπτεμβρίου θέλει ο Δημήτρης Πέλκας.

Στη νοοτροπία νικητή που έδειξε η Ελλάδα στην επικράτηση κόντρα στους Σκανδιναβούς και στην ισοπαλία που πήρε απέναντι στο Βέλγιο στάθηκε ο ο Δημήτρης Πέλκας. Ο 27χρονος άσος εξέφρασε μέσω των δηλώσεών του στο επίσημο κανάλι της ΕΠΟ την ικανοποίησή του για το θετικό πρόσημο σε αυτά τα ματς και την εικόνα που έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο.

Φυσικά σύμφωνα με τον ίδιο αντίστοιχη παρουσία πρέπει να έχουν και στα επίσημα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου με Κόσοβο (5/9) και Σουηδία (9/9) προκειμένου να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, κάτι που επισήμανε και ο Γιώργος Μασούρας.

«Ήταν πολύ θετικό το πρόσημο μας. Κόντρα στο Βέλγιο πήραμε την ισοπαλία και με τη Νορβηγία φτάσαμε στη νίκη, κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση ειδικά στο πρώτο μέρος. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτή τη νοοτροπία γιατί τον Σεπτέμβριο πρέπει να κερδίσουμε και τα δύο ματς ώστε να μείνουμε ζωντανοί στη διεκδίκηση της πρόκρισης στο Μουντιάλ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο μεσοεπιθετικός της Φενέρμπαχτσε.

Μάλιστα ο δημιουργός του 1-0 απέναντι στη Νορβηγία θέλησε να αναφερθεί και στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην Εθνική ομάδα το τελευταίο διάσημα, κάνοντας λόγο για μια παρέα! Όμως ο έμπειρος άσος γνωρίζει πως ακόμη κι αυτό πρέπει να το δείξουν μέσα στο γήπεδο παίρνοντας τις νίκες που χρειάζονται, προκειμένου και ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθειά τους.

«Τον τελευταίο ένα-ενάμιση χρόνο είμαστε πάρα πολύ καλά, είμαστε μια παρέα. Φυσικά αυτό για να το δει ο κόσμος πρέπει να παίρνουμε τα αποτελέσματα και να παλεύουμε περισσότερο μέσα στο γήπεδο, ώστε να το αντιληφθεί κι αυτός. Πρέπει να τα δίνουμε όλα», τόνισε αναφορικά με αυτό ο Πέλκας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.