Match Center
TOP VIDEOS
video
Η special βράβευση του Κρεάνγκα στην τελετή της Ε.Ο.Ε. (video)
Στο ΣΕΦ το Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α.Με.Α
Με τη στήριξη της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και σε άνετες αθλητικές εγκαταστάσεις φιλοξενούνται μέσα σε ένα τριήμερο στην επιτραπέζια αντισφαίριση δύο Πανελλήνια πρωταθλήματα κοινωνικών ομάδων, οι οποίες στο αθλητικό κομμάτι έχουν τη δική τους ουσιαστική παρουσία στον χώρο.
Άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ της Φλώρινας
Απολύτως συνεπής στην ετήσια πρόσκλησή του προς χώρες του εξωτερικού και φυσικά αξιόλογους αθλητές από κάθε σημείο της Ελλάδας ο ΑΣΕΑ Σάρισες Φλώρινας προκήρυξε το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της πόλης.
Οι αριθμοί για το επικείμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων της Θεσσαλονίκης
Μετά από τον Τελικό των αναπτυξιακών τουρνουά οι αθλητές και οι αθλήτριες των μικρών ηλικιών μένουν στην αγωνιστική σκηνή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και για την επόμενη διοργάνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Στο τετραήμερο από το Σάββατο του Λαζάρου 27 έως τη Μ. Τρίτη 30 Απριλίου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Καλαμαριάς το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων 2023-2024.
Πινγκ Πονγκ: Ο Κοσμάς και η Χελβατζιάν νικητές στο απλό του Πανελληνίου Σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων
Με συναρπαστικά νοκ άουτ ατομικά ματς ανάμεσα σε δυνατά ονόματα της εφηβικής κατηγορίας ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 19/04, στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, οι Πανελλήνιοι Αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης Λυκείων για το σχολικό έτος 2023-2024.
Επέμβαση στον μηνίσκο για την Παρίδη
Σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού το αντιμετωπίζει δραστικά με επέμβαση η Κωνσταντίνα Παρίδη και ήδη άρχισε την προσπάθειά της για να γυρίσει ακόμα πιο δυνατή στα τραπέζια.
Πινγκ Πονγκ: Το 2ο ΓΕΛ Πεύκης πρώτευσε στο ομαδικό του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος
Με το αγώνισμα του ομαδικού μαθητών άρχισαν χτες Τετάρτη 17/04, στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, οι Πανελλήνιοι Αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης Λυκείων για το σχολικό έτος 2023-2024.
Πινγκ Πονγκ: Ο Μαυροματάκης και η Chen πρωταγωνιστές στα ατομικά αγωνίσματα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ13
Ο Στέφανος Μαυροματάκης και η Chen Yudie μετατράπηκαν σήμερα Δευτέρα 15/04, σε κεντρικά πρόσωπα των ατομικών αγωνισμάτων του Πανελληνίου πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης Κ13, που μετά από μεστό 4ήμερο ολοκληρώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Κώστας Πετρόπουλος» της Πάτρας.
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Το απόγευμα του Σαββάτου 13 Απριλίου η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας/Πελοποννήσου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. οργάνωσε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών (αίθουσα Αλέκα Σιούλη) επιστημονική ημερίδα με ομιλητές τον Δρ. Κατσικαδέλη Μιχάλη και τον αθλητικό ψυχολόγο Δρ. Ζαρώτη Γιάννη.
Ο Μαρκουλάκης στους μίνι παμπαίδες και η Μαδέση στις μίνι παγκορασίδες πρωταθλητές Ελλάδας 2024
Ο Θεοφάνης-Φρίξος Μαρκουλάκης στους μίνι παμπαίδες και η Κλειώ Μαδέση στις μίνι παγκορασίδες είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας της περιόδου 2023-2024 στην επιτραπέζια αντισφαίριση.
Παγκόσμιο Προολυμπιακό διπλού μικτού: Ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους Σταματούρος/Παπαδημητρίου
Ολοκλήρωσαν την Παρασκευή(12/04) την αγωνιστική παρουσία τους στο Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά του διπλού μικτού, στο Χάβιροφ της Τσεχίας, οι Γιώργος Σταματούρος/Μαλαματένια Παπαδημητρίου.
Παγκόσμιο Προολυμπιακό διπλού μικτού: Στη δεύτερη ευκαιρία Σταματούρος/Παπαδημητρίου
Στη δεύτερη ευκαιρία πηγαίνουν ο Γιώργος Σταματούρος και η Μαλαματένια Παπαδημητρίου για να κυνηγήσουν θετικό αποτέλεσμα στο Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά του διπλού μικτού και γιατί όχι να ονειρευτούν την απόλυτη υπέρβαση μίας ολυμπιακής πρόκρισης.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.