Μπρέντφορντ-Άρσεναλ 0-3: “Διπλό” και επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας! (hls)

Η Άρσεναλ έκανε το καθήκον της κόντρα στην Μπρέντφορντ νίκησε με 3-0 και επέστρεψε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς.

Η Άρσεναλ φιλοξενήθηκε από τη Μπρέντφορντ για την 8η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος. Οι “κανονιέρηδες” άνοιξαν το σκορ με τον Σαλιμπά στο 17′ και 11 λεπτά αργότερα ο Ζεσούς με κεφαλιά διαμόρφωσε το σκορ του ημιχρόνου σε 2-0.

Στο 49ο λεπτό ο Φαμπιό Βιέιρα πέτυχε το ομορφότερο γκολ της αναμέτρησης. Ο 22χρονος Πορτογάλος από το ύψος της περιοχής δοκίμασε το δεξί του πόδι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ράγια για το 3-0.

Η Άρσεναλ επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας με 18, αφήνοντας πίσω της Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ. Οι “πολίτες” και τα “σπιρούνια” έχουν από 17 βαθμούς ύστερα από τις νίκες με Γουλβς και Λέστερ αντίστοιχα. Η Μπρέντφορντ παραμένει 9η με εννιά βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Μπρέντφορντ (Τόμας Φρανκ): Ράγια, Άγερ, Μι, Χίκι, Χένρι, Γιάνσον, Γιάνελτ (63′ Ονιέκα), Γένσεν (69′ Μπαπτίστ), Εμπουεμό (76′ Γουισά), Ντασίλβα (63′ Ντάμσγκααρντ), Τόνεϊ

Άρσεναλ (Μικέλ Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Γουάιτ (86′ Τομιγιάσου), Τίερνι, Βιέιρα (90+2′ Νουανερί), Πάρτεϊ (78′ Λοκονγκά), Τσάκα, Σακά (90+2′ Μαρκίνιος), Μαρτινέλι (78′ Ενκετιά), Ζεσούς.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.