Τότεναμ – Λέστερ 6-2 : Επιθετικό κρεσέντο και υπογραφή… Σον!

Με τρία γκολ του Κορεάτη Σον, που μπήκε ως αλλαγή στο τελευταίο ημίωτο (!) κι από ένα των Κέϊν, ΝτάΪερ, Μπεντανκούρ η Τότεναμ νίκησε 6-2 την ουραγό Λέστερ για την οποία σκόραραν οι Τίλεμανς και Μάντισον

Ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ έγινε στο Λονδίνο όπου Τότεναμ και Λέστερ έβγαλαν στην επιφάνεια το καλό δημιουργικό του πρόσωπο από τα πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της συνάντησής τους!
Λόγοι υπήρχαν, σοβαροί προκειμένου οι δύο ομάδες να ψάξουν το κάτι παραπάνω κι αμφότεροι έδειξαν αποφασισμένοι να τους μεταφέρουν στο τερέν…
Η ουραγός Λέστερ προσπαθώντας να αποφύγει την διεύρυνση των αρνητικών της ρεκόρ, μετά τις πέντε διαδοχικές ήττες, πήρε προβάδισμα με πέναλτι που κέρδισε ο Τζάστιν στο 5’ και εκτέλεσε εύστοχα ο Βέλγος Τίλεμανς.
Η αντίδραση των γηπεδούχων, άμεση κατά τρόπο που φανέρωσε και τις ανασταλτικές αδυναμίες μπροστά στις δύο εστίες!
Στο 8’ ο Χάρι Κέϊν έκανε το 1-1 και στο 21’ ο Ντάϊερ έφερε την πρώτη ανατροπή, πραγματοποιώντας το 2-1 για τους «Σπερς»
Η Λέστερ, που σε κανένα σημείο του ματς δεν έμεινε σε παθητικό ρόλο, προσπάθησε να αντιδράσει παρά τις πιέσεις που δέχονταν η εστία της. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, έφτασε στην ισοφάριση με ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Μάντισον. Το 2-2 αν μη τι άλλο, αποτέλεσε ένα ιδανικό «ορεκτικό» ενόψει του δεύτερου μισού του αγώνα!
Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μπήκε αποφασισμένη να πιάσει από το… λαιμό τις «αλεπούδες» και σε έναν μεγάλο βαθμό τα κατάφερε αναδεικνύοντας ως μορφές στο ίδιο χρονικό διάστημα τρεις παίκτες της!
Αρχικά τον Ουρουγουανό Μπεντανκούρ, ο οποίος σκόραρε στη πρώτη επιθετική προσπάθεια του 2ου ημιχρόνου, στο 47’
Αυτό το 3-2, αύξησε τις προκλήσεις για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι στα 15-20 λεπτά που ακολούθησαν ανέλαβαν περισσότερες πρωτοβουλίες και κάπου εκεί μπήκε κι ο Γάλλος γκολκίπερ Λιορίς στη λίστα των πρωταγωνιστών με τις επεμβάσεις του στις καλές ευκαιρίες της Λέστερ.
Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Κορεάτης Σον… Ως αλλαγή στο 59’ κι αποφασισμένος δείξει τις αξίες του, μετά από ένα μεγάλο διάστημα παραγωγικής «αφάνειας» από την πλευρά του!
Στο 73’ με ωραίο σουτ εκτός περιοχής, στην… κόντρα έκανε το 4-2 με το πρώτο του φετινό γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
Στο 84’ ο… «ξεμπουκωμένος» Ασιάτης, πάλι εκτός περιοχής με το δεξί πόδι αυτή τη φορά έκανε το 5-2 και δύο λεπτά αργότερα έφτασε στο χατ-τρικ σε μια φάση που εξετάστηκε από το VAR, δίχως όμως να υπάρχει οφσάϊτ!

Η Τότεναμ έπιασε την κορυφή την Μάντσεστερ Σίτι ενώ η Λέστερ παρέμεινε στον πάτο δίχως να αποκλείονται εξελίξεις, ενόψει και της μικρής διακοπής λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.