Τα θέλω της ΑΕΚ στο μεταγραφικό “παζάρι” (vids, pics)

Η ΑΕΚ "τρέχει" για να καλύψει τα κενά της στην ομάδα που θέλει να "χτίσει" ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς με αρκετές υποθέσεις να μένουν ανοικτές.

Ήταν εξ αρχής γνωστό πως η ΑΕΚ στην φετινή μεταγραφική περίοδο θα έπρεπε να κινηθεί για παίκτες σε αρκετές διαφορετικές θέσεις. Παίκτες με ποιότητα που θα αναβάθμιζαν το ρόστερ και θα έκλειναν την ψαλίδα που δημιουργήθηκε στο περυσινό πρωτάθλημα. Μάλιστα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης πριν σχεδόν έναν μήνα είχε κάνει λόγο για τουλάχιστον 7 μεταγραφές που θα ανέβαζαν επίπεδο την ΑΕΚ. Για την ώρα μόνο μία τέτοια μπορεί να ισχυριστεί κανείς πως έχει γίνει. Ο τερματοφύλακας Τσίτσαν Στάνκοβιτς

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Η επιτακτική ενίσχυση της άμυνας

Αν μια γραμμή χρειαζόταν ολικό λίφτινγκ μετά την περυσινή χρονιά αυτή ήταν με διαφορά η αμυντική. Η ΑΕΚ χρειάζεται τέσσερις παίκτες για τις τέσσερις θέσεις της άμυνάς της. Ο Γιώργος Τζαβέλλας που επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα με ωριμότητα και εμπειρίες θα είναι η πρώτη κίνηση για την ενίσχυσή της. Από εκεί και έπειτα, Κονέ και Παπαδημητρίου βρίσκονται στην αναζήτηση ενός στόπερ ηγέτη, αλλά και δύο ακραίων μπακ με το όνομα του Μπαρέκα να βρίσκεται στη λίστα τους. Δεν είναι όμως το μόνο, ενώ ενδεχομένως να καθυστερήσει λίγο η απόκτηση του δεξιού μπακ λόγω και της πολυκοσμίας που υπάρχει στη συγκεκριμένη θέση με Μπακάκη, Νταντσένκο και Ραντόνια.

Ο Εντσάμ και ο αντι-Κρστιτσιτς

Ο Ολιβιέ Εντσάμ φαίνεται πως δύσκολα δεν θα φοράει τα “κιτρινόμαυρα” της ΑΕΚ τη νέα σεζόν, με τις δύο πλευρές απλά να περιμένουν να περάσουν οι μέρες και να μείνει ο Γάλλος ελεύθερος από την Σέλτικ για να ενεργοποιήσουν και αυτοί με τη σειρά τους τη συμφωνία που έχει επιτευχθεί.

Ο Εντσάμ είναι ο ένας, ενώ ο άλλος που θα έρθει πρόκειται να καλύψει το κενό που θα αφήσει όπως όλα δείχνουν ο Νέναντ Κρστιτσιτς, ο οποίος διαπραγματεύεται την αποχώρησή του. Με δεδομένο ότι η επιστροφή του Αντρέ Σιμόες στη δράση μπορεί να φτάσει μέχρι και τον Νοέμβριο τότε είναι ιδιαίτερα σημαντική η απόκτηση ενός χαφ που θα πλαισιώσει τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές.

Ο Αραούχο και ο παρτενέρ του Καρίμ στην επίθεση

Διακαής πόθος των ανθρώπων της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι η απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο. Μια υπόθεση που από το παρελθόν έχουμε δει πως ποτέ δεν είναι εύκολη, οπότε αν η Ένωση επιμείνει στην απόκτηση του Αργεντινού με τα παζάρια με τη Λας Πάλμας να δίνουν και να παίρνουν τότε το θέμα του επιθετικού θα πάει αρκετά πίσω.

Αν η ΑΕΚ αποφασίσει να εγκαταλείψει την περίπτωση Αργεντινού και κινηθεί για κάποια άλλη εναλλακτική τότε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία στην Ολλανδία να έχει διαφορετικό παρτενέρ στην επίθεση της ομάδας. Προτεραιότητα όπως είπαμε αποτελεί ο Σέρχιο Αραούχο, ωστόσο οι άνθρωποι της ΑΕΚ κοιτάζουν και τις εναλλακτικές επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.