Νάπολι: Τρεις «μνηστήρες» για Κβαρατσχέλια

Πρωταγωνιστής για την Νάπολι ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια, οι εμφανίσεις του μεσοεπιθετικού έχουν «τραβήξει» το ενδιαφέρον τριών μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης.

Η «αποκάλυψη» της φετινής Νάπολι, ακούει στο όνομα Κβίτσα Κβαρατσχέλια. Ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός έχει «τραβήξει» πάνω του τα βλέμματα πολλών συλλόγων από την Ευρώπη. Μάλιστα τρία μεγάλα κλαμπ από Ισπανία, Αγγλία και Γαλλία εξετάζουν την περίπτωση του.

Ο λόγος για τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίες αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να καταθέσουν προτάσεις για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή. Ο Κβαρατσχέλια τη φετινή σεζόν μετράει 21 συμμετοχές, 11 γκολ και 14 ασίστ σε Serie A και Champions League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νάπολι απέκτησε τον Κβαρατσχέλια για μόλις 10 εκατομμύρια ευρώ το περασμένο καλοκαίρι. Η πρωτοπόρος του ιταλικού πρωταθλήματος αν αποφασίσει να πουλήσει τον Γεωργιανό είναι δεδομένο ότι θα «βάλει» πολλά εκατομμύρια στα ταμεία της.

Με βάση το transfermarkt η αξία του παίκτη είναι στα 60 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το συμβόλαιο με την Νάπολι έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2027.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.