Νάπολι: Δεν αγχώνεται για τον Κβαρατσχέλια

Ο τεχνικός διευθυντής της Νάπολι, Κριστιάνο Τζιουντόλι, διαβεβαιώνει ότι «δεν υπάρχει ανάγκη» να κλειδωθεί ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια με νέο συμβόλαιο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Άρσεναλ ενδιαφέρονται για τον διεθνή Γεωργιανό που εντυπωσιάζει στο νότο της Ιταλίας. Πριν λίγες μέρες η πρωτοπόρος της Serie A αποκλείστηκε από το κύπελλο στα πέναλτι με αντίπαλο την ουραγό Κρεμονέζε.

«Ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν άλλες αποτυχίες, είμαστε ακόμα θυμωμένοι που φεύγουμε από το Coppa Italia, αλλά προχωράμε μπροστά και κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία», είπε ο Τζιουντόλι στο DAZN. «Δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα αυτή τη στιγμή, καθώς υπάρχει ένα μεγάλο συμβόλαιο. Είμαστε χαλαροί, υπάρχει καλή σχέση με τον παίκτη και τους παράγοντες του. Πρέπει να εστιάσουμε αυτή τη στιγμή στην καθημερινότητα του να παίζουμε παιχνίδια και να παίρνουμε αποτελέσματα».

Το τρέχον συμβόλαιό του Κβίτσα Κβαρατσχέλια  διαρκεί έως τον Ιούνιο του 2027, αλλά υπάρχουν αναφορές ότι η Νάπολι συνεργάζεται με τους ατζέντηδες του για να συνάψει νέα συμφωνία με βελτιωμένους μισθούς και ακόμη περισσότερες εγγυήσεις για να τον κρατήσει στο Stadio Diego Armando Maradona. Μέχρι στιγμής είναι η αποκάλυψη με 9 γκολ και 12 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.