Ρεάλ Μαδρίτης: Πρώτος στόχος ο Κβαρατσκέλια

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κάνει θόρυβο με τις καλοκαιρινές κινήσεις στην μεταγραφική περίοδο. Τι δήλωσε ο μάνατζερ του Γεωργιανού.

Η ισπανική ομάδα παρακολουθεί στενά τον Γεωργιανό εξτρέμ αυτή τη σεζόν και έχει εντυπωσιαστεί από το εκρηκτικό ξεκίνημά του στην Ιταλία. Ο Κβαρασκέλια έχει σκοράρει 11 γκολ και έχει δώσει 14 ασίστ σε 23 εμφανίσεις στη Serie A και στο Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι επίσης θαυμάστρια του Μπέλιγχαμ, αλλά γνωρίζει τον σοβαρό ανταγωνισμό από τη Λίβερπουλ και τους δύο συλλόγους του Μάντσεστερ. Παρά το γεγονός ότι οι δύο παίκτες εμφανίζονται σε διαφορετικές θέσεις και ρόλους, οι Μαδριλένοι θέλουν να επενδύσουν πολλά το καλοκαίρι, αναγκάζοντάς τους να εξετάσουν εναλλακτικές λύσεις για τον Άγγλο μέσο.

Η Κβαρατσκέλια είναι επομένως πρωταρχικός στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης έναντι του Μπέλιγχαμ. Ο Γεωργιανός παρακολουθείται επίσης στενά από τη Νιουκάστλ που υποστηρίζεται από τη Σαουδική Αραβία, αλλά με ίσες προσφορές μια μετακόμιση στην ισπανική πρωτεύουσα φαίνεται πιο πιθανή. Θα χρειαζόταν μια εξαιρετικά πειστική προσφορά για να εγκαταλείψει η Νάπολι, κάτι που τόνισε πρόσφατα ο πρόεδρος Ντε Λαουρέντις, ο οποίος είπε στην Bild ότι «οι παίκτες μας έχουν μεγάλη ζήτηση, αλλά δεν νιώθω αναγκασμένος να πουλήσω γιατί δεν έχουμε χρέη».

Ο ατζέντης του, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει «μεγάλο ενδιαφέρον» για τον πελάτη του εν μέσω αναφορών ότι η Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμεί να κάνει μια κίνηση. Ο 21χρονος Γεωργιανός ακραίος εξερράγη στη σκηνή για να γίνει ένας από τους πιο συναρπαστικούς νέους πάικτες στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν, αποτελώντας έναν σημαντικό λόγο πίσω από την επιβάρυνση του πρωταθλήματος.

Επιβεβαίωσε επίσης ότι δεν είχε κανένα ενδιαφέρον να πάει σε άλλη ομάδα στην Ιταλία. «Σκέφτεται να φέρει ευτυχία στους Ναπολιτάνους. Λατρεύει τη Νάπολι. Του αρέσει να είναι εκεί. Μου είπε ότι ποδοσφαιρικά στην Ιταλία βλέπει τον εαυτό του μόνο στη Νάπολι. Δεν θα παίξει ποτέ σε καμία άλλη ιταλική ομάδα εκτός από τη Νάπολι. Ζει στη Νάπολι όπως ζει στην πατρίδα του. Αλλά έχω καλή σχέση με τη διοίκηση της Νάπολι και αν υπάρχει κάτι νέο θα το μάθετε»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.