La Liga: Τα στιγμιότυπα της 29ης αγωνιστικής (hls)

Δείτε όλα όσα έγιναν στα γήπεδα της Ισπανίας, για την 29η αγωνιστική!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 0-4

Η Μπαρτσελόνα διέλυσε την Ρεάλ Μαδρίτης με 4-0 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου! Τα γκολ για την Μπάρτσα σημείωσαν στο 29΄ο Ομπαμεγιάνγκ, ο Αραούχο στο 38΄ στο 47΄ο Τόρες και στο 53΄ο Ομπαμεγιάνγκ.

Σεβίλλη-Σοσιεδάδ 0-0

Ίσως στην καλύτερη εφετινή εκτός έδρας της εμφάνιση, η Ρεάλ Σοσιεδάδ έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά το πρόβλημα στην τελική προσπάθεια αποδείχτηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο. Η ομάδα του Ιμανόλ Αλγουαθίλ είχε μία μεγάλη ευκαιρία στο 39ο λεπτό όταν το σουτ του Σέρλοθ βρήκε στον πεσμένο Πόρτου και ενώ η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα και στην επανάληψη είχε δύο δοκάρια με κεφαλιά του Πόρτου στο 67ο λεπτό και επίσης με κεφαλιά του Σίλβα στο 75ο λεπτό, απέναντι στους Ανδαλουσιάνους που δεν ανησύχησαν καθόλου τον Ρεμίρο και πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι από το τελικό 0-0, έστω και αν αυτή ήταν η 7η στα τελευταία 9 παιχνίδια.

Ράγιο Βαγεκάνο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

Η Ατλέτικο πέτυχε την πέμπτη διαδοχική της νίκη καθώς πέρασε με ένα γκολ του Κόκε από την έδρα της Ράγιο. Στην πρώτη επίσκεψή της στην περιοχή κατάφερε να σκοράρει η Ατλέτικο με τον Κόκε να παίρνει την ασίστ από τον Ζοάο Φέλιξ (49ο λεπτό, 0-1). Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι περίμεναν στο μισό τους γήπεδο τη Ράγιο που έχασε ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση αλλά έπεσε πάνω στον κορυφαίο τερματοφύλακα του πλανήτη, Γιαν Όμπλακ. Η ομάδα του Σιμεόνε ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο μετά τη αποβολή του Άνχελ Κορέα, 20 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Έλτσε-Βαλένθια 0-1

Η Βαλένθια πέρασε από το «Μαρτίνεζ Βαλέρο» νικώντας με 1-0 την Έλτσε για την 29η αγωνιστική της La Liga.
Στο μίνι ντέρμπι της ευρύτερης περιοχής, ήταν αρκετό ένα γκολ του Γκονζάλο Γκέντες, το 11ο φετινό, για τις νυκτερίδες, προκειμένου να πάρουν τη νίκη.
Στο 50’ μια καλή πάσα του Σολέρ, έβγαλε μπροστά τον Πορτογάλο που πέρασε τον Μοχίκα και αν και γλίστρησε, κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 91’ η Έλτσε έμεινε δέκα παίκτες μιας και ο Μοχίκα αντίκρισε απευθείας κόκκινη επειδή μίλησε άσχημα στον διαιτητή διαμαρτυρόμενος για φάουλ.

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Χετάφε 1-1

Oι Μαδριλένοι έκαναν την ιδανική εκκίνηση στην αναμέτρηση, καθώς στο 3′ ο Τζενέ σέντραρε με τον Ουνάλ να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, έχοντας τα 14 από τα 27 γκολ της ομάδας του στο πρωτάθλημα, τα 8 στον δεύτερο γύρο. Οι Βάσκοι δεν πτοήθηκαν και άσκησαν έντονη πίεση βρίσκοντας το γκολ της ισοφάρισης με τον Μπερτσίτσε στο 29′, ενώ είχαν πολλές ευκαιρίες για ένα ακόμη, ωστόσο ο Σόρια ήταν κομβικός. Στο 65′ οι Μαδριλένοι έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Κουένκα, οι Βάσκοι πίεσαν, αλλά ο Σόρια είχε απαντήσεις σε όλες τις επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων, προσφέροντας στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια παραμονής.

Αλαβές – Γρανάδα 2-3

Η Γρανάδα με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο μετέτρεψε το 2-1 σε 2-3 και έφυγε με σπουδαίο τρίποντο από την έδρα της Αλαβές. Στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν τρία γκολ στις τρεις πρώτες ευκαιρίες. Η Γρανάδα προηγήθηκε με γκολάρα του Εσκουδέρο (50′) για να γυρίσει το ματς μέσα σε ένα οκτάλεπτο από τους γηπεδούχους με γκολ των Εσκαλάντε (53′) και Βαγέχο (57′).

Οσασούνα-Λεβάντε 3-1

“Σφιχτό” ήταν το πρώτο μέρος χωρίς πολλές φάσεις με τις δύο ομάδες να προσέχουν τα νώτα τους. Στο 23′ ο Γκαρσία πλάσαρε βρίσκοντας το δοκάρι, ενώ στο 43′ ο Μπούντιμιρ είχε κεφαλιά άουτ. Στα τελευταία δευτερόλεπτα του ημιχρόνου ο Άβιλα βρέθηκε ολομόναχος στην περιοχή και με κεραυνό άνοιξε το σκορ. Στο 58′ ο Μπούντιμιρ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κάσερες, ο Κάρντενας είχε αφήσει την εστία του και ο Κροάτης πλάσαρε εύκολα για το 2-0. Λάθος νούμερο τρία στο 65′ και 3-0 από τον Μπράσανατς, ο οποίος πήρε την κόντρα από τον Πουμπίλ που έπαιξε με τη φωτιά και “κάηκε”. Ο Κίκε ήρθε από τον πάγκο για να χάσει αρκετές ευκαιρίες, με την Λεβάντε να βάζει το γκολ της τιμής στο 76′ με τον Μαρτί.

Εσπανιόλ – Μαγιόρκα 1-0

Mε τον Ραούλ Ντε Τομάς να σκοράρει το 14ο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα, η Εσπανιόλ κέρδισε 1-0 τη Μαγιόρκα στη Βαρκελώνη και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, “κλειδώνοντας” ουσιαστικά την υπόθεση παραμονή.

Κάδιθ-Βιγιαρεάλ 1-0

Με γκολ του Σομπρίνο στο 91΄ η Κάδιθ νίκησε με 1-0 τη Βιγιαρεάλ και με την 5η νίκη στη σεζόν και μόλις δεύτερη στην έδρα της έφτασε τους 27 βαθμούς και ξέφυγε από τις τρεις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Θέλτα – Μπέτις 0-0

H Θέλτα υποδέτηκε την Μπέτις στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της LaLiga με τις δυο ομάδες να ολοκληρώνουν το ματς ισόπαλο χωρίς τέρματα. Η Θέλτα προσπάθησε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο να πιέσει κάπως την ομάδα του Πελεγκρίνι με τους Ιάγος Άσπας και Μπράις Μέντεθ να είναι οι πιο κινητικοί παίκτες χωρίς όμως να υπάρξουν κάποιες πολύ σημαντικές στιγμές στο ματς.

Εδώ η Βαθμολογία


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.