Στα σκαριά η «Ατλαντική Λίγκα»!

Έπειτα από πρωτοβουλία της Κοπεγχάγης, ομάδες από Δανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Σουηδία, Νορβηγία και Σκωτία θέλουν να διοργανώσουν «Ατλαντική Λίγκα»!

Έπειτα από πρωτοβουλία της Κοπεγχάγης, ομάδες από Δανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Σουηδία, Νορβηγία και Σκωτία θέλουν να διοργανώσουν «Ατλαντική Λίγκα»!

Όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα BT ο διευθύνων σύμβουλος της Κοπεγχάγης Άντερς Χέρσχολτ, στο πρότζεκτ μπορεί να συμμετάσχουν πέραν της δικής του ομάδας, σύλλογοι όπως οι Άγιαξ, Αϊντχόφεν, Φέγενορντ (Ολλανδία), Άντερλεχτ, Μπριζ (Βέλγιο), Σέλτικ, Ρέιντζερς (Σκωτία), Μπρόντμπι (Δανία), Μάλμε (Σουηδία) και Ρόζενμποργκ (Νορβηγία).

Στόχος των ομάδων είναι να αντλήσουν έσοδα και να αντιμετωπίσουν στο μέτρο που μπορούν τους οικονομικούς «κολοσσούς» της Αγγλίας, της Ισπανίας και της Γερμανίας.

«Αν δεν δράσουμε τώρα, οι μεγάλοι της Ευρώπης θα γίνουν ακόμα μεγαλύτεροι και για ομάδες όπως η Κοπεγχάγη τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα. Πρέπει να κοιτάξουμε εναλλακτικές λύσεις για το μέλλον. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για συγκεκριμένα μοντέλα, αλλά η συζήτηση για μία νέα διεθνή διοργάνωση θα ξεκινήσει», είπε ο Χέρχτολτ, τονίζοντας ότι ένα τέτοιο τουρνουά θα μπορούσε να ξεκινήσει από το 2021, ενώ πρόσθεσε ότι σε περίπτωση που καθιερωθεί, οι συμμετέχουσες ομάδες θα εγκαταλείψουν τα εγχώρια πρωταθλήματά τους:

«Ναι, το σχέδιο σημαίνει ότι εμείς και οι άλλες ομάδες δεν θα παίζουμε στις εθνικές διοργανώσεις. Είναι κάτι για το μέλλον, αλλά σίγουρα μπορεί να γίνει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.