Φέγενορντ – Φόλενταμ 2-1: Ανατροπή και παραμονή στην κορυφή (hls)

Η Φέγενορντ βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Φόλενταμ αλλά έκανε ανατροπή στο β' ημίχρονο και διατηρήθηκε στο +3 από τον Άγιαξ πριν το μεταξύ τους ντέρμπι.

Η ομάδα του Άρνε Σλοτ διατήρησε το αήττητο της έδρας της και δεν έχει χάσει στις 18 τελευταίες αγωνιστικές. Η Φόλενταμ επέστρεψε στις ήττες, αλλά παραμένει στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο α’ ημίχρονο στην κόντρα και στο 12′ άνοιξαν το σκορ με τον Φαν Μίχεμ να εκτελεί μετά από πάσα του Φίρμαν. Ο τελευταίος, αλλά και ο Μιράνι είχαν μεγάλες ευκαιρίες για άλλα γκολ πριν βγει το ημίχρονο, με τη Φέγενορντ να μην κάνει κλασικές φάσεις.

Ο Σλοτ έκανε μαζεμένες αλλαγές στο ξεκίνημα του β’ μέρους και η ομάδα του παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη.


Στο 52′ ο Χιρτράουντα βρέθηκε από δεξιά στην περιοχή και γύρισε για τον αμαρκάριστο Χιμένες, ο οποίος έκανε το 1-1.

Ακολούθησαν κι άλλες καλές ευκαιρίες με τον σκόρερ αλλά και τον Ιντρίσι, ενώ η Φόλενταμ απείλησε για τελευταία φορά με άστοχο σουτ του Φίρμαν στο 67′.

Στο 74′, η Φέγενορντ λυτρώθηκε όταν ο Χιμένες γύρισε από αριστερά και ο Μιράνι άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στην προσπάθειά του να διώξει.

Η Φόλενταμ, τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Εμπουγιαμπά στις καθυστερήσεις για μαρκάρισμα στον Μπουζάουντε.

Φέγενορντ (Σλοτ): Bελενρόιτερ – Πέντερσεν (46′ Σιμάνσκι), Χιρτράουντα, Χάνσκο, Χάρτμαν (74′ Παϊσάο) – Βίφερ, Κοκτσού – Ντιλροσούν (46′ Μπουζάουντε), Ντανίλο (46′ Τζάχανμπαχς), Ιντρίσι (76′ Λόπες) – Χιμένες.
Φόλενταμ (Γιόνκ): Στάνκοβιτς – Πλατ, Εμπουγιαμπά, Μπεναμάρ, Μιράνι (88′ Μιούρεν), Μέρκιν – Φαν Μίχεμ (33′ Ουλντ – Τσικ), Τβιχτ (88′ Τβιχτ), Έιτινγκ, Μπούουρ (62′ Φλιντ) – Φίρμαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.