Κέρδισε δώρα PS4

To Playstation και η Sony σας καλωσορίζουν στο τουρνουά ηλεκτρονικού ποδοσφαίρου ePlayoff 2020 και δίνουν την ευκαιρία στους φίλους των eSports και των Games να κερδίσουν πλούσια δώρα!

Οι διαγωνισμοί ολοκληρώθηκαν και τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουμε τόσο τους νικητές της τελευταίας εκπομπής όσο και το μεγάλο νικητή για το δώρο μία κονσόλα PS4™ Pro μαζί με μία ετήσια συνδρομή PS Plus & ένα επιπλέον χειριστήριο DUALSHOCK®4.

Μείνετε συντονισμένοι!

Νικητές 1ου διαγωνισμού: Κούτρα Χριστίνα, Τσαγκάρης Αλέξανδρος

Νικητές 2ου διαγωνισμού: Δημητρίου Μιχάλης, Κρόμπας Ηλίας

Νικητές 3ου διαγωνισμού: Νικολαος Κωνσταντινιδης, Αδαμαντιος Νησούδης

Νικητές 4ου διαγωνισμού: Γεράσιμος Ανέστος, Σωτήρης Κωστόπουλος

Νικητές 5ου διαγωνισμού: Ταμβακας Ευαγγελος, Παναγιώτης Στεφανής

Νικητές 6ου διαγωνισμού: Μάριος Γιαννόπουλος, Αλέξανδρος Μπονέλης

Νικητές 7ου διαγωνισμού: Γιαννης Γωνιανακης, Δημήτρης Παπαδημητρίου

Νικητές 8ου διαγωνισμού: Βασιλική Παπαθεοδώρου, Κατερίνα Λύρη

Μεγάλος νικητής PS4 Pro: Χρήστος Τσινάβος

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: 

1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σας.
2. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά φυσικό πρόσωπο σε κάθε εκπομπή, περισσότερες συμμετοχές από το ίδιο πρόσωπο θα διαγράφονται και θέτουν τον αποστολέα εκτός διαγωνισμού.
3. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή, της εταιρείας Sony Europe B.V. d.t. Sony Hellas, των θυγατρικών ή/και συνδεδεμένων με αυτούς εταιρειών, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των ανωτέρω προσώπων σε πρώτο (α’) και δεύτερο (β’) βαθμό. 
4. Ο διαγωνισμός της εκπομπής (27/05/2020) ολοκληρώνεται την Τρίτη 02/06 στις 23:59. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στη σελίδα του διαγωνισμού.
5. Το πλήθος των νικητών θα είναι 2 ανά διαγωνισμό και θα αναδειχθούν με τη διαδικασία της κλήρωσης. Στο τέλος της διοργάνωσης, όλοι όσοι συμμετείχαν στους επιμέρους διαγωνισμούς των 8 εκπομπών, θα μπουν σε κλήρωση με το πλήθος των συμμετοχών τους και ένας τυχερός θα κερδίσει το μεγάλο δώρο.
6. Οι νικητές θα ενημερωθούν για τον τρόπο παραλαβής του δώρου με τηλεφωνική επικοινωνία ή SMS στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που θα δηλώσουν κατά τη συμμετοχή.
7. Τα δώρα των διαγωνισμών στις εκπομπές είναι 1 τεμάχιο DUALSHOCK®4 και 1 ετήσια συνδρομή PS Plus. Το μεγάλο δώρο που θα κληρωθεί στο τέλος της διοργάνωσης είναι μία κονσόλα PS4™ Pro μαζί με μία ετήσια συνδρομή PS Plus & ένα επιπλέον χειριστήριο DUALSHOCK®4.
8. Όλα τα δώρα είναι προσωπικά. Δε μεταβιβάζονται, δεν εξαργυρώνονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.
9. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επισκεφθούν τη σχετική φόρμα του διαγωνισμού στην οποία θα τους ζητείται να συμπληρώσουν τα σχετικά πεδία για τη συμμετοχή τους στην κλήρωση.
10.Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα ματαίωσης ή συντόμευσης της χρονικής διάρκειας του Διαγωνισμού ή αλλαγής ή κατάργησης του δώρου του Διαγωνισμού σε περίπτωση ανωτέρας βίας (ενδεικτικά αναφέρονται πόλεμοι, επιτάξεις, φωτιές, σεισμοί, απεργίες κ.α.) ή για σπουδαίο λόγο. Σπουδαίοι λόγοι θεωρούνται ιδίως λόγοι που οφείλονται σε αμέλεια τρίτων. Στην περίπτωση αυτή, η Διοργανώτρια θα ειδοποιήσει τους ενδιαφερόμενους για οποιαδήποτε αλλαγή. Η Διοργανώτρια διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές με αποτέλεσμα οι ενδιαφερόμενοι να μην συμμετέχουν στην διαδικασία επιλογής των νικητών, μεταξύ άλλων σε περίπτωση που τα στοιχεία τους είναι ελλιπή, και η συμμετοχή τους εν γένει αντίκειται με οποιονδήποτε τρόπο στην ισχύουσα νομοθεσία, στην καλή πίστη, στα συναλλακτικά ήθη και στους όρους συμμετοχής, ή/και προσβάλλει την εικόνα της Διοργανώτριας ή τρίτων, φυσικών ή/και νομικών προσώπων, ή τα κρατούντα ήθη και έθιμα κ.λπ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.