«Τσίμπησε» βαθμό στο 89′!

Με γκολ του Γκονζάλες, ένα λεπτό πριν από τη συμπλήρωση των 90', ο Πλατανιάς απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 από τον Φωκικό.

Με γκολ του Γκονζάλες, ένα λεπτό πριν από τη συμπλήρωση των 90′, ο Πλατανιάς απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 από τον Φωκικό, στο ντεμπούτο του Γιάννη Χατζηνικολάου στην τεχική του ηγεσία.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην τρίτη νίκη τους στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και απώλεσαν δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που καταβάλουν για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Από την άλλη, οι Κρητικοί έδειξαν καλά στοιχεία και έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, πρέπει να είμαι απόλυτα ικανοποιημένοι για τον βαθμό που απέσπασαν. Πάντως, παρέμειναν δίχως νίκη για έκτη αγωνιστική.

Το παιχνίδι ήταν καλό στο πρώτο ημίχρονο και είχε γρήγορο ρυθμό. Η ομάδα της Άμφισσας μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας μαζί της και τον… αέρα, περιόρισε σε παθητικό ρόλο τους Χανιώτες, τους οποίους απείλησε χωρίς όμως να καταφέρει να βρει δίχτυα.

Μετά τα πρώτα 25 λεπτά, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και ισορρόπησαν, ενώ προσπάθησαν να φτάσουν και αυτοί από την πλευρά τους στο γκολ κυρίως με τον Μαραγκουδάκη.

Πάντως, οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλοι δίχως τέρματα.

Στο δεύτερο μερος, ο ρυθμός της συνάντησης έπεσε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπήρξαν καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Από το 65′ και μετά ο Φωκικός ανέβασε την απόδοσή του και αφού έχασε μία με δύο καλές ευκαιρίες, κατάφερε να φτάσει στο γκολ στο 76′ με μακρινό σουτ του Καλλέργη, που δεν κατάφερε να σταματήσει ο γκολκίπερ Λαζαρίδης.
Ωστόσο, ο Πλατανιάς βρήκε τον τρόπο να… απαντήσει. Στο 88′ ο Γκονζάλες εξαπέλυσε δυνατό σουτ αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από τον γκολκίπερ Βρονταρά καθώς και το οριζόντιο δοκάρι. Από την εκτέλεση του κόρνερ, ο Γκονζάλες και πάλι βρέθηκε σε επίκαιρη θέση και με σουτ ισοφάρισε διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Πέτρος Μίχος): Βρονταράς, Θωμόπουλος, Χαλούλος, Δημητρίου, Παϊζάνος, Κωστόπουλος, Σκαρίμπας, Μπουλούλης (90′ Αντράντε), Καλλέργης (90′ Γεωργουσόπουλος), Διαμαντόπουλος, Ταμπάκης (81′ Κανελλόπουλος).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Λαζαρίδης, Τζανής (78′ Μαρτσάκης), Κουρτεσιώτης, Ραπτάκης, Δημήτρης, Γκονζάλες, Μαραγκός, Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα (72′ Χαϊκάλης), Πάγκαλος, Ναζλίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.