ΠΑΟΚ: «Αδέρφια, ζείτε…»
Πέρασε ένα τέταρτο του αιώνα, όμως κανείς στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, δεν έχει ξεχάσει τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών.
ΠΑΟΚ-Στεάουα: 0-1 (Highlights)
Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από τη Στεάουα που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 55’ και αφοσιώθηκε στην άμυνα-Δύο δοκάρια ο Δικέφαλος
Παραμένει στον ΠΑΟΚ και η Τσικνάκη
Μετά την γνωστοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου της Αβραμίνας Σεβδίλη, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την παραμονή και της Εμμανουέλας Τσικνάκη στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.
ΠΑΟΚ: Ανανέωση με τον κόουτς Στέλιο Σεϊρεκίδη
Με τον Στέλιο Σεϊρεκίδη στον πάγκο του θα πορευτούν και τη νέα σεζόν οι Κυπελλούχοι Ελλάδας στο χάντμπολ, με τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ να αναφέρει στην σχετική επίσημη ανακοίνωσή του.
Ο ΠΑΟΚ έφτασε τα 98 χρόνια
Το ξεκίνημα μιας θρυλικής ιστορίας σημάδεψε τη Θεσσαλονίκη στις 20 Απριλίου του 1926, όταν ιδρύθηκε ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών, γνωστός και ως ΠΑΟΚ.
ΑΣ ΠΑΟΚ: “Ιστορική μέρα για τη μεγάλη οικογένειά μας!”
Η ανακοίνωση της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για το νέο αθλητικό κέντρο της ποδοσφαιρικής ομάδας - Κατσαρής: "Θα αποτελέσει την αμαξοστοιχία του συλλόγου!" - Δήμαρχος Θέρμης: "Θα συμβάλλουμε στην κατασκευή με όποιον τρόπο μπορούμε"