Οι 15 εκλεκτοί του Βλάχου

Ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών ανακοίνωσε τις επιλογές του για τον αγώνα με τη Γεωργία ενόψει των προκριματικών του World League.

Τη Γεωργία θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (11/2) στην Τιφλίδα η εθνική υδατοσφαίρισης ανδρών, στο πλαίσιο των προκριματικών του World League. 

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα συγκεντρωθεί την Κυριακή (9/2) στον Πειραιά, με τον Θοδωρή Βλάχο να καλεί 15 αθλητές. 

Εκτός πλάνων γι’ αυτό το παιχνίδι έμεινε ο Μάριος Καπότσης, ενώ κλήθηκαν οι Γκιουβέτσης, Πρέκας και Κάκαρης, οι παίκτες δηλαδή που είχαν «κοπεί» τελευταιοί πριν το Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης.

Αναλυτικά η 15άδα του Βλάχου: Μάνος Ζερδεβάς, Κώστας Μουρίκης, Κώστας Γενηδουνιάς, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης (Ολυμπιακός), Κώστας Γκιουβέτσης (Βουλιαγμένη), Μανώλης Πρέκας (Υδραϊκός) Κώστας Γαλανίδης (Απόλλων Σμύρνης), Γιάννης Φουντούλης (Φερεντσβάρος), Άγγελος Βλαχόπουλος (Εγκερ), Χριστόδουλος Κολόμβος (ΕΝΚΑ), Αλέξανδρος Παπαναστασίου (Γιουγκ Ντουμπρόβνικ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.