Europa League: «Πάρτι» η Φέγενορντ, πρόκριση για Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους και Σεβίλλη (hls)

Πάρτι της Φέγενορτ, που σκόρπισε με 7-1 την Σαχτάρ, εύκολη πρόκριση για την Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπέτις, νίκη για την Γιούβε σε ματς που σκόραρε ο βλάχοβιτς, ήττα αλλά πρόκριση για την Σεβίλλη.

Μπέτις – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι με 4-1, είχε εύκολο έργο εκτός έδρας κόντρα στην Μπέτις.

Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τον Χουάνμι στο όγδοο λεπτό και τον Χοακίν στο 11 χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Η Γιουνάιτεντ, άνοιξε το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ράσφορντ στο 56ο λεπτό και με αυτό έφτασε τα 5 γκολ σε 7 παιχνίδια.

Μπέτις: Σίλβα, Σαμπαλί, Πετσέλα, Γκονζάλες, Άμπνερ(26΄Μιράντα), Ροντρίγκες(66΄Γουαρδάδο), Καρβάλιο, Ρουιμπάλ(58΄Ιγκλέσιας), Χοακίν(58΄ Κανάλες), Χουάνμι, Πέρες(58΄Γουίλιαν Χοσέ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν Μπιζάκα (75΄Νταλότ), Μαγκουάιρ, Μαρτίνες(75΄Λίντελοφ), Μαλάσια, Κασεμίρο, Φρεντ(60΄Σάμπιτσερ), Φερνάντες(68΄Ελάνγκα), Ράσφορντ( 60΄Σάντσο), Πελίστρι, Βέγκχορστ.

Φράιμπουργκ – Γιουβέντους 0-2

Η Γιουβέντους επικράτησε με 2-0 της Φράιμπουργκ εκτός έδρας και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε στους 8 του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό με τον Βλάχοβιτς, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε. Ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR, το οποίο έδειξε πως υπήρχε οφ σάιντ. Στο 42 οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Γκάτι έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στο χέρι του Γκούλντε και επάνω στην γραμμή έδιωξε ο Γκίντερ. Ο διαιτητής αφού συμβουλεύτηκε το VAR, έδειξε τη λευκή βούλα. Ο Βλάχοβιτς νίκησε τον Φλέκεν για το 1-0. Από το 44 η Φράιμπουργκ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερης κίτρινης κάρτας του Γκούλντε. Ο Βλάχοβιτς βρήκε για δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα σε ματς του Γιουρόπα Λιγκ. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Κιέζα στις καθυστερήσεις.

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο, Μπρέμερ, Γκάτι, Κουαρδάδο(84΄Ντε Σίλιο), Φαγκιόλι, Λοκατέλι(84΄Μπερενετσέα), Ραμπιό, Κόστιτς(Λινγκ Τζούνιορ), Κιν(91 Σούλε), Βλάχοβιτς(70΄ Κιέζα)

Φράιμπουργκ: Φλέκεν, Κούμπλερ, Σιλντίγια, Γκίντερ, Γκίλντε, Γκούντερ( 74΄Βάισχάουπτ), Χόφλερ, Έγκσταϊν(46΄Σμιντ), Ντοάν(62΄Σαλάι), Χόλερ(62΄Γκρίφο), Γκρέγκοριτς(74΄Πέτερσεν)

Φενέρμπαχτσε – Σεβίλλη 1-0

Η Φενέρμπαχτσε πάλεψε, επικράτησε με 1-0 της Σεβίλλης, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα, (2-0) ώστε να οδηγήσει το ματς σε παράταση και από εκεί να ψάξει για την πρόκριση.

Στο 38 η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τέγες με τον διαιτητή αφού συμβουλεύτηκε το VAR, να δείχνει πέναλτι. ο Βαλένσια ήταν εύστοχος από τα έντεκα μέτρα για να κάνει το 1-0 στο 41.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 49 ο Γκουλέρ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 ενώ στο 54 ο Βαλένσια δοκίμασε το πόδι του με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Η Σεβίλλη διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 86΄, με τον διαιτητή να ελέγχει την φάση στο VAR και να δείχνει πως δεν υπάρχει παράβαση.

Φενέρμπαχτσε: Μπαγιντίρ, Καντιόγλου, Αζίζ(84΄Ρόσι), Ακαιντίν, Ζάλαι, Βαλένσια(84΄Ζοάο Πέδρο), Γιούκσεκ, Ούστερβόλντε, Γκουλέρ(84΄Μορ) Ζάιτς(75΄Γιαντάς), Μπατσουαγί (19΄Κινγκ)

Σεβίλλη: Ντμίτροβιτς – Μοντιέλ(83΄Νάβας), Μπαντέ, Γκούντελ, Τέλες, Ακούνια, Φερνάντο, Όλιβερ Τόρες(73΄Σούσο), Ράκιτιτς(83΄Χορντάν), Ράφα Μιρ(73΄Οκάμπος), Εν Νεσίρι(59΄Λαμέλα)

Φέγενορντ – Σαχτάρ 7-1

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Φέγενορτ, που επικράτησε της Σαχτάρ με 7-0!

Το χορό των γκολ, άνοιξε ο Χιμένες στο ένατο λεπτό, ενώ ο Κοκτσού στο 24ο λεπτό με υπέροχο σουτ, νίκησε τον Τρουμπίν για το 2-0. Ο ίδιος παίκτης ήταν εύστοχος από την λευκή βούλα στον38ο λεπτό για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να φτάσουν και σε τέταρτο γκολ. Ο Ίντρισι στο 49 έκανε το 4-0 και ο ίδιος παίκτης στο 60ο λεπτό, βρήκε για δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα για το 5-0.

Η ομάδα του Σλοτ σε τρία λεπτά σημείωσε 2 γκολ για να φτάσει στο 7-0!

Ο Τζάχαναμπακς στο 65 έγραψε και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ για το 6-0 και ο Ντανίλο στο 67 το 7-0!

Το τελικό 7-1 έγραψε ο Κέλσι στο 87΄.

Φέγενορντ: Βέλενρόιτερ, Γκεντράουντα, Τράουνερ, Χάντσκο, Λόπες(57΄Ρασμούσεν), Βίφερ, Σιμάνσκι(57΄Μπουλαουντέ), Κοκτσού(68΄Τααμπούνι), Τσάχαμπανκς, Χιμένες(57΄Ντανίλο), Ίντρισι(62΄Ιγκόρ Παϊσάο)

Σάχταρ: Τρουμπίν, Μιχαϊλιντσένκο, Ματβιένκο, Μποντάρ, Κόπλια, Κρισκίφ(46΄Τζούρασεκ), Σουντάκοφ, Μπονταρένκο(54΄Σικάν), Στεπανένκο(54΄Ναζαρίνα), Ζουμπκόφ(63΄Πετριάκ), Τραορέ(54΄Κέλσι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.