Στους “8” η Λιόν, πέρασαν στην παράταση Άιντραχτ και Γουέστ Χαμ (hls)

Θέση στην οκτάδα του Europa League έκλεισε η Λιόν με τη ισοπαλία που απέσπασε στο ματς με την Πόρτο. Πρόκριση θρίλερ για Άιντραχτ και Γουέστ Χαμ, που χρειάστηκαν το έξτρα ημίωρο.

Άιντραχτ-Μπέτις: 1-1 (συνολικό σκορ 3-2)

Η Ρεάλ Μπέτις με γκολ του Μπόρχα Ιγκλέσιας στο 90ό λεπτό από ασίστ του Φεκίρ έστειλε το ματς στην παράταση καθώς στην Ισπανία είχε ηττηθεί με 2-1 και πλέον δε μετρά ο κανονισμός των εκτός έδρας γκολ. Στο έξτρα ημίωρο η Άιντραχτ έβγαλε αντίδραση, είχε και την τύχη με το μέρος της και με γκολ του Χίντερεγκερ στο 121ο λεπτό έστειλε τους Γερμανούς στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Λιόν-Πόρτο: 1-1 (συνολικό σκορ 2-1)

Η Λιόν προηγήθηκε στο ματς με τον Μούσα Ντεμπέλέ στο 13ο λεπτό ανεβάζοντας τη διαφορά των γκολ στα δύο για την υπόθεση πρόκριση. Η Πόρτο απάντησε στο 27′ με γκολ του Πέπε για το 1-1, αλλά δεν κατάφερε σε όλο το υπόλοιπο διάστημα να πετύχει έστω το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση. Έτσι η Λιόν προκρίθηκε χάρη στη νίκη της στην Πορτογαλία με 1-0.

Γουέστ Χαμ-Σεβίλλη: 2-0 (συνολικό 2-1)

Η Γουέστ Χαμ ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα με τον Σούτσεκ στο 39ο λεπτό. Αυτό έμεινε ως το τέλος του 90λεπτου με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση. Εκεί οι Άγγλοι συνέχισαν να πιέζουν και δικαιώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης. Συγκεκριμένα στο 112′ ο Γιαρμολένκο βρήκε δίχτυα και η Γουέστ Χαμ διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.