Ολυμπιακός: Στο Βέλγιο με «συνταγή» Κωνσταντινούπολης

Τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με την Αντβέρπ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνουν την πορεία τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη στην έδρα της βελγικής ομάδας, έχοντας ήδη εξασφαλίσει τουλάχιστον τη δεύτερη θέση του ομίλου και κυνηγώντας την πρωτιά, ανάλογα και με το αποτέλεσμα της πρωτοπόρου του γκρουπ Άιντραχτ.

Όσον αφορά την τακτική του προσεχούς ματς, ο Πέδρο Μαρτίνς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις προσανατολίζεται σε …«συνταγή» Κωνσταντινούπολης, δηλαδή αυτή που έφερε τη νίκη μέσα στην έδρα της Φενέρμπαχτσε με 3-0 τη 2η Αγωνιστική των Ομίλων.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα πάντα με όσα έχει δει ο Πορτογάλος προπονητής, η βελγική ομάδα μοιάζει με την τουρκική υπό την έννοια ότι είναι επικίνδυνη επιθετικά αλλά αργή στις επιστροφές της και μπορεί να πληγεί στην κόντρα. Έτσι ο Μαρτίνς θα στήσει την ομάδα του ανάλογα για να εκμεταλλευτεί αυτή την αδυναμία.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, δεν αναμένονται εκπλήξεις και αν γίνουν αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΟΦΗ θα είναι περιορισμένες.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βατσλίκ, με τετράδα στην άμυνα αποτελούμενη από Λαλά, Παπασταθόπουλο, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ. Ο Εμβιλά, ένας εκ των Μ. Καμαρά και Μπουχαλάκη και ο Α. Καμαρά θα είναι η τριάδα στο κέντρο, ενώ μπροστά αναμένεται να αγωνιστούν Ελ Αραμπί, Μασούρας και Λόπες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.