Ολυμπιακός: Τα “μετρημένα κουκιά” του Μαρτίνς και η δοκιμή με 4-4-2

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει πολλά να τον απασχολούν για το αυριανό (25/11, 22.00, MC LIVE Novasports.gr) παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν κρύφτηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου και είπε πως έχει αποφασίσει για το τελικό σύνολο παικτών οι οποίοι θα ξεκινήσουν το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού (25/11, 22.00, MC LIVE Novasports.gr) απέναντι στη Φενέρμπαχτσε για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Η αλήθεια είναι πως ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει από τη μία να εκμεταλλευτεί την κεκτημένη ταχύτητα αυτοπεποίθησης όσων αγωνίστηκαν απέναντι στην ΑΕΚ. Από την άλλη πλευρά ο τραυματισμός του Κούντε, αφαιρεί μια μονάδα από τη μεσαία γραμμή και έτσι τα περιθώρια για εκπλήξεις στο συγκεκριμένο κομμάτι -του οποίου οι αρμοδιότητες είναι σε μεγάλο βαθμό μοιρασμένες- είναι ελάχιστα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ωστόσο δεν επιθυμεί ν’ αφήσει τον Τικίνιο Σοάρες “κρύο” εν όψει του αποψινού ματς, αλλά και της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ας μην ξεχνάμε πως μαζί με τον Γιώργο Μασούρα, ήταν οι παίκτες οι οποίοι σκόραραν στο ματς της Κωνσταντινούπολης απέναντι στη Φενέρ. Έτσι ο Μαρτίνς στην τελευταία προπόνηση, έδωσε λίγο κοινό χρόνο σε Ελ Αραμπί και Τικίνιο, για να ενεργοποιήσει την πιθανότητα ταυτόχρονης συμμετοχής τους στο ματς σε διάταξη 4-4-2. Από εκεί και πέρα το πιθανότερο σχήμα είναι το 4-2-3-1 με τους παίκτες που ξεκίνησαν κόντρα στην ΑΕΚ να είναι εκ νέου “φαβορί” και για τη Φενέρ. Η μοναδική “εκπληξη” που μπορεί να επιφυλάξει ο Μαρτίνς είναι η επιστροφή του Ανδρέα Μπουχαλάκη στην αρχική ενδεκάδα δίπλα σε Καμαρά και Εμβιλά με τον Ονιεκούρου να “θυσιάζεται” για να πάρει τη θέση του στην πτέρυγα ο Αγκιμπού. Στην άλλη πλευρά θα βρίσκεται ο Μασούρας και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί. Ο Βατσλίκ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Λαλά, Σισέ, Σωκράτης και Ρεάμπτσιουκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.